super fijne webshop met veel keus en goeie acties

snelle levering en nette service, groot assortiment

zeer tevreden

heel fijn shoppen altijd optijd en altijd op maat voor de kids perfect niks op aan te merken

Overzichtelijk, scherpe prijzen

Ik ben blij dat ik bij jullie kan winkelen met 3 kids hier in huis.

Leuke kleding voor een goede prijs.

Snelle levering en meestal goede kwaliteit kleding. Anders krijg je de mogelijkheid om te retourneren.

Supersnelle levering van Topkleding!!

Vandaag besteld, morgen in huis spreekt mij erg aan. Bestelling altijd in orde, eventueel retourneren verloopt vlekkeloos. Ga zo door.

Overzichtelijke site met een zeer goede service!

Wanneer je op de site komt is deze zeer overzichtelijk, door de gemakkelijke filter, dmv product en maat, zeer snelle verzending met een goede service en vaak aantrekkelijke prijzen. Top firma, waardoor ik hier ook regelmatig bij uitkom om leuke kleding online te shoppen!

Heerlijk shoppen

Erg fijne site, leuke kleding en wordt snel bezorgd. Gewoon erg goed allemaal

Veel variatie in merken en prijzen met mooie acties

Mooie kortingen Goede kwaliteit Leuke kledij

Ik slaag altijd voor mijn jongens op deze website

Mijn ervaring is altijd goede en snelle afhandeling van mijn bestellingen. En is de maat niet goed, dan is het zo geruild.

Mijn kleindochter, is erg blij net de doorhaar zelf uit gezochte kleding, past ook allemaal precies

Hele mooie kleur keuken stof .staat haar heel mooi

Altijd veel keuze en super duidelijke site!!

Voor ieder wat wils!!

superhandig, snel en accuraat

Bestellingen worden altijd snel en accuraat doorgevoerd. De website is overzichtelijk en je kunt gemakkelijk de kleding van je voorkeur vinden.

Veel keus, mooie prijzen, leuke acties

Ik ervaar het winkelen bij kleertjes.com als zeer prettig. Veel keuze, ook qua prijzen. Daarnaast is er een basis achter deze website, de klantenservice, waar je altijd met je vragen terecht kan. En daarnaast een snelle levering!

Fijne webshop

Opzich goed ik had een meisjes broek besteld dus deze geannuleerd, moest voor een jongen zijn. Vervolgens krijg ik de rest van de bestelling, mis ik een bestelde vest, pas paar dagen zag ik de mail dat deze niet leverbaar was, erg jammer. Persoonlijk had ik het fijner gevonden als dit op de pakbon stond. Verder prima webshop

Snelle levering, mooie kleding, duurt lang voordat een retour verwerkt word

Ik bestel echt heel vaak bij kleertjes.com Snelle levering, leuke acties, mooie collecties, lange retour termijn. Allemaal pluspunten Groot minpunt vind ik dat het echt heeeeel erg lang duurt voordat een retour verwerkt word. Raak altijd een beetje zenuwachtig of mijn retour wel aangekomen is.

Ruime keuze mooie kleding, vaak met een leuke aanbieding

Voor zowel mijn zoon als dochter koop ik hier graag. Goede service, mooie merkkleding! Veel keuze, zelfs voor een kieskeurige dochter zit er altijd iets moois tussen. Het hele jaar door een ruim assortiment. Inmiddels gekozen voor het afbetalen van de verzendkosten, dat kon voor ons wel uit

Top kleding voor kleine prijzen.

Ik ben meer dan tevreden over kleertjes.com Kwaliteit van kleding is geweldig. Prijs/kwaliteit van de kleding is in één super. Ook de levering verloopt uitstekend.

Duidelijk, snel, betaalbaar

Fijne webshop, verzendkosten afgekocht zodat je ook sneller een klein ding bestelt.

Snelle service, veel keuze!

Meerdere keren besteld bij Kleertjes.com en vind vooral de keuze aan kleding en merken zeer uitgebreid. Ook vind ik dat er regelmatig leuke korting acties lopen. De service is snel, kleding is snel geleverd. Tevreden klant.

Ruim assortiment, prima service.

Kleertjes.com biedt een ruime keus aan kleding. Leuke, stoere merken. Fijne aanbiedingen en een prima service!

Kleetjes snel binnen en geld terug als iets niet goed is, is nooit een probleem!

De kleertjes zijn altijd binnen op de afgesproken datum. Terugsturen is nooit een probleem met geld terug. Het geld wordt snel op de rekening teruggestort. Jaren tevreden klant bij kleetjes.com! Altijd een leuk presentje voor mijn drie mannetjes :-) Tot nu toe niets op aan te merken!

Snel en overzichtelijk

Prettige website, overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Super snel bezorgd

Fijn, makkelijk en super snel binnen

makkelijk en snel

Je kan via de site makkelijk en overzichtelijk zoeken. Het afkopen van de verzendkosten is ideaal. Verzendingen zijn snel, retouren mogen nog wel iets sneller verwerkt worden maar overall is dit onze site voor kleertjes

Bergweg 60

1217 SC Hilversum