Super leuke kleertjes voor een leuke prijs

De spullen waren op tijd en zagen er uit zoals op de foto. Ook klopte de maat bij de tabellen

Goede merken, goede prijzen, geweldig!

Zwemkleding, badkleding, kleertjes, alles vind je er voor een goede prijs! Ons dochtertje is super blij met haar outfits, dan zegt ze wat brengt de postbode toch een coole dingen!

leuke website met veel keus

leuke kleding voor de kinderen en er is altijd wel iets te vinden in de goede maat. Retouren is ook zeer makkelijk indien iets niet past of om een andere reden. Vaak ook leuke acties bovenop de gewone korting

Mooie kledij aan voordelige prijs, op andere websites worden dezelfde kledij aangeboden voor een duurdere prijs ondanks kortingen. Super service. Voor een klein bedrag kan je verzendkosten afkopen. Ook een mooi uitgebreid aanbod aan kledij, schoenen, accesoires. Ik zou de site aan iedereen aanraden.

Snelle levering!

Heel tevreden over bestelproces, levering en vooral over de mogelijkheid om achteraf te betalen.

erg tevreden, goede grijzen voor leuke moderne kleding☺

altijd erg blij met pakket voor onze 10 kleinkinderen

Snelle Verzending, Voordelige Prijzen, Top Kwaliteit!

Kortom, bestel gelijk de leukste items op kleertjes.com!

heel fijn om te winkelen voor mijn kleinkinderen

een hele fijne webwinkel zeer overzichtelijk

Leuke merken, leuke collecties en een heel goede service.

Alleen maar tevreden mama en kinderen hier. Prachtige collectie en snelle levering.

Overzichtelijke site met leuke acties!

Overzichtelijke site, er zijn veel verfijnmogelijkheden, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt! Ook zijn er veel korting acties.. Met een account worden de dingen die je in je winkelmandje hebt gedaan, bewaart.. echt ideaal!

Heerlijk shoppen voor de kids met vaak kortingen en super fijne service!

Een super fijne webshop waar je zoveel keuze hebt. Veel op voorraad en ook heel veel sale en kortingscodes. Iets retourneren gaat super makkelijk en de service is top. Voor mij niets anders dan kleertjes.com.

Groots assortiment kinderkleding online

Zoveel aanbod in mooie kinderkleding. Meer dan genoeg keuze waarmee je met filters gemakkelijk tot de producten komt waarnaar je op zoek bent. Goede aanbiedingen tijdens de sale. Snelle en nette levering. Ook retour wordt snel afgehandeld.

Zeer fijne winkel met goede service

Een fijne site met zoveel merken. De service is altijd goed. Wij vinden het altijd erg fijn om hier te winkelen.

Schitterend, zalig shoppen

Leuk om te kiezen uit deze mooie kinderkledij.

Heel tevreden

Goede kwaliteit

Helemaal prima zou niet weten wat er zou moeten verbeteren!

Ook fijn dat je kunt bestellen zonder een account te hebben of aan te maken

Altijd goed!

Altijd snel in huis en leuke aanbiedingen!

Uitgebreide collectie, snelle levering, goed retourneerbeleid

Jullie collectie is super! Mooie, goede kwaliteitsmerken. Snelle correcte levering. Retournering is makkelijk en vlot. Terugbetaling retour gestuurde artikelen is zeer vlot. Al met al ben ik een zeer tevreden klant!

Duidelijke site, goede kwaliteit voor een mooie prijs

Zeer fijne site ! Makkelijk te filteren op wat je zoekt, dit is namelijk niet overal. Leuke aanbiedingen en een zere snelle levering.

Top service !!!

Snelle levering en top service

Altyd netjes en op tijd bezorgd en evt retour ook netjes afgehaldeld

Altijd netjes en op tijd bezorgd ook evt retour altijd netjes afgehandeld

Ik vind altijd wat ik zoek!

Veel keus, snel geleverd, vaak hoogoplopende korting, makkelijk geretourneerd met andere woorden hartstikke fijne site!

Veel keus, snel bezorgd

Top, veel keus, veel maten, veel merken, het is altijd snel bezorgd. Top site

Fantastisch!

altijd zeer tevreden over de kwaliteit en service! Koop erg graag bij kleertjes! Snel geleverd en zeer mooie kleding voor een perfecte prijs!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum