Op en top

Fantastisch volgende dag heb ik mijn pakketje al thuis.

Alles netjes, goed verpakt en snel geleverd

Prima! Snelle levering!

weer leuke kleren kunnen vinden voor een leuke prijs. Kids zijn er ontzettend blij mee!

erg tevreden met mijn koop

ik heb paar keer de kleren voor mijn kleinkinderen gekocht bij Kleertjes.com ... Alle bestelling kreeg ik binnen een dat ... dus heel goed ervaring met mijn koop ... en kwaliteit van kleren waren super goed ... erg tevreden met alles ...

Groot aanbod maar geringe omschrijvingen

Voor mijn dochter kocht ik een rugzak. Deze bleek van klein formaat te zijn. In de omschrijving was dit niet terug te vinden. Retour gestuurd. Nu duurt de ontvangstbevestiging vanuit kleertjes.com vrij lang....

Uitgebreid assortiment, super snelle levering en een gunstige prijs!

Mijn dochter had een paar nieuwe schoenen nodig en de plaatselijke schoenwinkel had ze helaas niet in haar maat. Kleertjes.com bood uitkomst en ze waren nog goedkoper uit. De teleurstelling dat we zonder schoenen de winkel uitgingen maakte plaats voor blijdschap toen 24 uur later haar nieuwe schoenen bezorgd werden.

Valt veel te wijd

Wijd bij armen, terwijl mijn dochter beste stevig is. Sluit dus niet mooi aan, mijns inziens

Leuk

Maar als ik een item in mijn winkelwagen heb gedaan en ik klik op terug, dan heb ik dat ik weer helemaal bij het begin ben oom kleren te kopen dan waar ik was gebleven bij het shoppen! Maar ik vind het toch wel super leuk om hier bij kleertjes.com te shoppen! Superleuke website!!

Veel leuke kleding en altijd snelle levering en afhandeling.

Ik bestel hier regelmatig kleding voor mijn kids. Het prettige vind ik de hoge betrouwbaarheid, het wordt praktisch altijd op tijd geleverd, daar kun je bij kleertjes.com gewoon van uitgaan. En dat is fijn als je nog snel iets nodig hebt. Verder is de afhandeling van retouren ook altijd snel en kloppend. En gelukkig ook praktisch, zonder dat je formulieren of adresetiketten zelf moet te printen. Klasse!

Ruime keus uit mooie kleding! top

Online bestellen is in deze tijd erg handig. Kleertjes.com zorgt voor een snelle service, mooie kleding voor jongens en meiden echt fijn!

Divers aanbod aan Top kleding en Top klantenservice

Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en oplossingsgericht

Snelle service, leuke acties, mooie merken, kortom uitstekend!

Geen toevoegingen, zie bovenstaande antwoord!

Veel keus, goede service

Veel bekende merken die mijn dochter goed passen, goede omschrijvingen en goeie deal door verzendkosten af te kopen

Fijne winkel met snelle bezorging

Enige.. soms zijn de dozen wel erg groot, zou mooi zijn als jullie meer maten hebben

fijne web winkel, waar meer dan genoeg te kiezen is.

al jaren bestel ik bij kleertjes.com. voor mijn jongens en meisje genoeg te vinden. leuke merken en goede aanbiedingen.

Kwaliteit valt tegen.

De kwaliteit van de kleertjes valt tegen.

Duidelijk, snel en leuk

Website werkt makkelijk en is duidelijk. Leuk aanbod en levering ging snel. 1 product ging via extern en dat duurde langer en kreeg ik geen bericht over de levertijd.

Goede service, snelle verzending , goede prijs

Prettige website om wat te bestellen Veel keuze, goede service

Via kleertjes.com bestel je snel en simpel de garderobe voor je kids bij elkaar.

Ruime keuze, snelle levering, gratis retourneren en achteraf betalen zijn voor mij de belangrijkste redenen om voor mijn kinderen te shoppen via kleertjes.com

Veel keuze!!

Eerlijk gezegd koop ik niet veel online kleren maar in deze tijd is het toch wel makkelijk. Bij Kleertjes.com hebben ze een groot aanbod en dat vind ik fijn.

Super goede service

Een hele overzichtelijke site om kleding te shoppen. Super goede service en leuke merken en kleding.

Super kleertjes

Vlotte werking van de website, hele leuke kleertjes voor klein en groot

Super aanbiedingen

Heel fijn om online te winkelen en thuis te kunnen passen. Met de aanbiedingen kun je precies zien wat de kosten zijn voor je aankoop en dat is fijn. Jammer dat er 1 broekje bij zat waarvan het knoopje er niet meer op zat. Maar wel gehouden even goed.

Super snelle service

Het afkopen van de verzenkosten maakt dat ik kies om bij kleertjes.com te bestellen. Is perfect. Ook is het fijn dat je de klantenservice te pakken krijgt indien nodig. Ik vul regelmatig reviews in maar heb nog nooit iets gewonnen.......

heel gevarieerd aanbod en snelle bezorging

Ik bestel al jaren tot volle tevredenheid kleding voor de kleinkindjes bij jullie

Bergweg 60

1217 SC Hilversum