Toppie zoveel keus!

Mooi dat er zoveel te kiezen is en ook in de uitverkoop is er voor een leuk prijsje nog volop keus!

bestellingen op tijd en snelle verwerking retouren

Ik bestel bijna alle kleding voor mijn dochters bij kleertjes.com. Nog nooit vertraging gehad bij de verzending. Ik vind het ook fijn dat de retouren snel worden verwerkt. Meestal binnen een paar dagen.

Al jaren lang geweldige kleding voor een super prijs!!

Ik bestel hier al jaren de kleding van mijn jongens!! Super tevreden..

Fantastisch!

Altijd goed overzichtelijk. Site werkt goed. Prettig in contact

Betrouwbare homepage om kleding te bestellen !

Ben erg tevreden over Kleertjes.com Heb al een aantal keren besteld! Keurig altijd ontvangen en nooit wat hoeven te retourneren! Wel een handige tip ? Sommige merken vallen wat kleiner en sommige merken wat groter. Dat is handig om van te voren te weten en/of na te vragen, maar dat weet ik ook niet altijd. Soms een gok. Tip? Bestel dan een matje op de groei, dat is beter dan te klein. Dan kan je er nog in groeien he;) Let er wel op qua zomer en winter periode met baby's, want dan kan het net zijn dat het seizoen over is van dat soort kleding in een bepaalde maat. gr. van Mar

Fijn winkelen

Veel keus deze veel merken!

Fantastische website !

Wat een leuke kleertjes heeft deze webshop ! Ik heb wat besteld voor de baby van mijn vriendin..en super leuke tuinbroek met een zebra printje! Als ik straks zelf een kindje heb ga ik hier zeker op shoppen :)

top winkel en snelle levering

ik vind kleertjes.com fijn er zijn veel merken van goede kwalitieit en de levering duurt niet lang dus een aanrader voor iedereen

Hele mooie merken en kleding en goede prijzen

Een hele betrouwbare webshop met altijd actuele collecties. Vaak uitverkoop en snelle levering.

Mooie merken uitstekende prijs

Voor mijn zoon en dochtertje leuke dingen gevonden. Veel keus eenvoudig bestellen en scherpe prijs.

Super slipper

Zit goed om de voet en loopt goed. Slip niet uit zijn voet

Prachtige kleding voor een super prijs!

Er is veel keuze in aanbod van mooie merkkleding. Ze leveren snel en retourneren is goed geregeld. Door de vele kortingen is het ook nog goed betaalbaar. Wij zijn heel tevreden.

PERFECT

als zeer compleet, assotiment is ruim, levering super snel, betalingsmogelijkheden goed en ruim, site gebruiksvriendelijk, TOP

Overzichtelijk, kwaliteit

Al vaker besteld. Leuke persoonlijke aanbiedingen, waar we graag gebruik van maken. In ons gezin met 4 kids is het handig om even online te shoppen. Kids zijn altijd weer benieuwd wat het pakketje brengt. Kleding goede prijs en kwaliteit. Klantenservice wordt je netjes geholpen.

Duidelijk en snel

Duidelijke site, makkelijk in het gebruik. Fijne shop ervaring.

super fijne online winkel

ik koop er regelmatig kleren, de aanbiedingen zijn echte aanbiedingen. ik hou ervan, lekker snel in huis en alles past altijd goed bij mijn jongens.

Ik bestel al vanaf dat mijn kinderen baby's waren en ze zijn nu 13 en 15 jaar! Leuke merken en altijd op tijd bezorgd! Super!

Leuke kleertjes voor betaalbare prijs

leuke kleren en in de sale zeker leuke prijzen

super

snelle correcte aflevering makkelijk alles te bestellen.

topmerken aan topprijzen

Ik bestel hier al vele jaren de kledij voor mijn 2 jongens. Altijd super service aan goede prijzen. Goede kwaliteit en leuke merken.

Leuke kleren en snelle levering

Leuke aanbiedingen, Leuke kleren. Fijn om achter de computer met mijn kinderen kleding uit te zoeken en snelle levering.

Topkwaliteit merkkleding tegen super prijzen!

Al jarenlang "fan" van kleertjes.com ! Dik tevreden, zowel met website, als met service!

Altijd super scherpe prijzen en geweldige service!!

Snelle levering, keurig verpakt en zeer scherpe prijzen!!! Top website!

Echt goed

Verschillende keren besteld en bevalde goed terug sturen ook makkelijk en snel! Zeker aanrader hier kleertje te kopen!

Perfect!

Snelle levering. Goede service. Als er iets niet goed is word het netjes afgehandeld. Kortom dik tevreden.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum