Uitstekende service en een uitgebreid assortiment

Bel of mail en het komt altijd goed.

Mooie kleding, snel verzonden, veel keus.

Altijd makkelijk besteld uit de vele leuke kleding. Gratis verzenden en retour, dus goed geregeld! Vaak goede sale. Altijd netjes en op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Super website!

Veel keuze, altijd leuke kleertjes, bestel hier regelmatig kleertjes voor mijn dochter.

Alles kan meteen in de winkelmand!

Al jaren kan ik bijna alles meteen naar mijn winkelmand klikken. Voor mijn beide kinderen is alles mooi. Ik hoef amper nog naar andere winkels. Levering is snel, retourneren makkelijk en de klantenservice behulpzaam.

merkkleding die betaalbaar is waardoor je sneller wat koopt

Prima. Soms geef je een maat aan en dan laat de site toch de andere maten zien. Dan moet je daar toch weer langs heen scrollen.

Super online winkel

Deze online kledingwinkel voor kinderen is heel overzichtelijk en de service is ook erg goed! Je kleding is vaak de volgende dag al binnen. En ze hebben erg leuke merken!

Goede servive

Alles word vlot en netjes geleverd!

Dankzij de leuke merken zien mijn kindjes er steeds cool.uit

Al altijd heel snelle service!

Altijd leuk om te shoppen bij jullie, ik heb ondertussen aandelen van jullie zoals mij man dit zegt. Zodra de bestelling binnen is shop ik de volgende dag net zo makkelijk weer. Dus een shop tegoed zou voor ons wel een fijn uit kunnen pakken Kan ik zeggen dat ik het cadeau heb gehad

Super webshop!

Duidelijke webshop, leuk aanbod en vaak leuke kortingen. Ook retouren worden netjes verwerkt, Klantenservice is ook goed!

mooie artikelen!

Super snelle verzending. Geweldig !

Vandaag besteld is morgen in huis. Hoe fijn en relexed is dat! Altijd mooie aanbiedingen voor de mooiste kleertjes.

Top ervaring

ik was heel schepties erover ik dacht ach duurt wel aantal dagen tot weken voor ik me pakketje krijg wonderbaarlijk kreeg ik het de volgende dag en stukken goedkoper en echt leuke site voor eventuele verdere producten

Ik ben niet dom, ik koop bij kleertjes.com

Voor onze gehandicapte zoon ben ik ontzettend blij met deze site. We hoeven zo niet te winkelen, wat heel lastig is, en kunnen het gewoon thuis laten bezorgen. Ook de prijs is reuze aantrekkelijk!

Altijd goede service en topkleding, ben helemaal blij met kleerjes.com, blijf zeker trouwe klant

Mooie kleding en superservice!

Ik zou kleertjes.com aan iedere moeder aanbevelen! Super mooie kleding en vaak vroeg met korting; dus mooie prijzen !(:

Mooie jeans voor gave prijzen

Heel tevreden over Kleertjes ,heel slecht tevreden over Afterpay.

Al jaren lang heel tevreden over Kleertjes service,aanbod,prijs en diversiteit maar zeer slecht te spreken over Afterpay als je spullen terug stuur en Kleertjes heeft nog niet de tijd gehad om het te verrekenen dan moet je het zelf doen en overmaken.

top

goeie service en pakketje keurig optijd geleverd.

zeer tevreden!

Goede service, zowel in prijs als in levering. Altijd netjes afgeleverd en bij retour ook netjes alles afgehandeld.

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en regelmatig fijne aanbiedingen

Kleertjes.com is de site voor mij om voor mijn 3 kinderen kleding en zelfs schoenen/sandalen/slippers te halen! Super service. Altijd netjes op tijd geleverd en de 101 dagen zijn ideaal wanneer er toch iets retour moet.

Veel aanbod, snelle service en leuke acties! Ideaal om als hardwerkende ouder op een makkelijke manier de kleding van je kinderen bij elkaar te zoeken zonder al te veel moeite.

Snelle levering en waar voor je geld

fijn bedrijf. 8k bestel vaker

Altijd snelle levering en producten van goede kwaliteit!

Superfijne kledingsite

Mijn zoon had nog maar weinig broeken. Gehoord van deze site en ik heb gelijk een paar mooie broeken met flinke korting gekocht. Helemaal happy.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum