Goede service en nooit problemen gehad. Ik ben zeer tevreden.

Geweldig site, prachtig artikels en super mooie aanbiedingen

Ik ben een zeer tevreden en vaak terugkerend klant

Top webshop!

Uitgebreide collectie, achteraf betalen, gratis retour, topservice, fijne website, super!!

overzichtelijk, snel besteld, goede service, goede klantenservice, echt een aanrader.

heb jullie al veel gedeeld met vrienden en familie, omdat jullie altijd sale hebben, makkelijk te bestellen, en altijd, gratis terug sturen. ik ben heel te vreden, bestel verder nix online, maar bij jullie voelt het goed en ook vertrouwd. dank en groet J Bosma

Een tevreden klant telt voor twee

Goede Prijs Goede kwaliteit Snel in huis Kleine meid dus super blij met haar nieuwe jasje

Erg leuke kleding voor leuk prijsje

Snel in huis en netjes verpakt!

Top. Mooie kleding voor een fijne prijs!

Beste service die er bestaat!

Veel keuze, goede service, snel in huis, heel klantgericht!

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Fijne site waardoor het bestellen heel makkelijk is. Vandaag besteld is ook echt morgen in huis. Top!

Altijd fijn

Elke keer als ik bij kleertjes.com bestel, is het altijd fijn. De kleding wordt op tijd geleverd, de kwaliteit is goed en het is altijd zoals het is afgebeeld op internet. De gegevens op de website zijn duidelijk waardoor je weet wat je besteld. Al en al altijd fijn om hier te bestellen.

service is prima

Ik kreeg de verkeerde maat toegestuurd, maar kon ruilen zonder verzendkosten. Top!

Goede kwaliteit

Jammer dat het ergens anders 50% + 10% korting was. Zag het te laat.

Fijne website, snelle levering

Ik bestel geregeld voor mijn 3 kinderen op deze site. Zeer ruime keuze, snelle levering, makkelijk omruilen. Fijne site om op te shoppen!

Heerlijk dagje shoppen vanaf de bank voor trendy kindermode. Iedereen blij

In een half uurtje tijd een nieuwe garderobe uitgezocht en de volgende dag al thuisbezorgd. Ideaal shoppen zo! Mooie, kwaliteits kindermode voor een goede prijs.

Snelle levering. Super leuke kleding. Bij een artikel die toch niet naar wens of te groot/klein is. Gemakkelijk terug te sturen. En geld wat je terug krijg staat binnen 3 dagen werkdagen op je bank.

Altijd top!

Handige website (filters, overzichtelijk), Snelle levering, netjes verpakt, retourregeling is goed. En mocht er een keer wat mis met kleding zijn (na wassen of verkeerde levering), wordt dat ook heel netjes opgepakt. Top!

Zeer ruime aanbod en leuke aanbiedingen

Bestel vaker bij kleertjes.com en de kwaliteit is super ook de levering altijd super snel. Ben zelf fan van vingino maar bestel ook wel eens ander merk en het is altijd goed.

Uitstekend!

Ik vind kleertjes.com zo'n toffe site om kleertjes voor mn kids te bestellen. Heel overzichtelijk, en ook nog eens de beste korting!

veel keuze, Leuke sale met extra korting erbovenop!

groot aanbod. ik slaag altijd hier!

Prima kwaliteit, snelle levering

Zoals hieboven omschreven. De kleur is alleen iets lichter dan op de foto.

Leuke kleding met leuke acties en snelle bezorging

Kwaliteit van kleding is erg goed!

Mooie kleding, betrouwbaar, goede acties

Ik ben tevreden met de bestellingen via kleertjes.com, het bestelproces is eenvoudig en betrouwbaar. Ook het eventuele retourproces gaat goed. Ze hebben mooie kleding en goede acties, vooral in de sale.

Leuke keuzes, goede prijs, snelle levering

Ze hebben leuke deals. Tip, koop verzendkosten af voor een jaar.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum