Leuke kleding voor een nette prijs!

Sommige kleding valt erg klein dat zou fijn zijn wanneer dit bij de te kiezen maat staat omschreven

Leuk aanbod, goede solden en snelle levering!

Leuke winkel, goede service en snelle levering

Goede service, je wordt goed geholpen. Als het niet past, kun je het gratis retour sturen, En het wordt snel afgehandeld . Verzendkosten kun je ook voor heel weinig afkopen voor een jaar, dus bestel je ook eerder iets. Ook al is het maar voor 1 ding Kortom een heel tevreden klant

Goede collecties met fijne aanbiedingen!

Altijd leuke aanbiedingen , fijn dat de verzendkosten afgekocht kunnen worden! Hierdoor wordt het voor mij aantrekkelijker om te bestellen.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Erg tevreden over service en kwaliteit van kleding. Ik bestel er dan ook regelmatig.

Leuk smal vallend broekje. Kleur is meer banaan geel (ipv knal geen op foto)

Broekje valt niet heel groot. Kleur is ook meer banaan geel dan knal/fluo op foto.

Fijne jas zit goed

Snelle levering, dat is fijn. Ook een duidelijke zoekmachine echt veel keuze. Fijn dat er sale is, anders best duur.

Prima kleding

Ik heb alles gekocht voor mijn 2 kleinzoontjes. En voor 't derde kleinkind.... Een meisje. Ze moet nog geboren worden.

Fijne website snelle service

Ideaal alle merken onder 1 dak voor onze zoons van 13, 11 en 3 en super snel in huis

Fijn shoppen, uitstekende levering!!

Alles staat overzichtelijk gerangschikt, levering is snel. Retour gaat ook goed!!

Kleding kopen is een feestje

Kleding kopen is een feestje

Mooie sweater

De sweater is qua maat precies goed, de stof is niet erg dik dus ideaal voor het voorjaar/zomer. Erg mooie kleur met verloop. Staat superleuk.

Leuke, overzichtelijke site

Leuke site, met goede aanbiedingen.

super, mooie kleding en fantastische service

Ik ben zeer tevreden over deze website, met enorm leuke kleding voor jongens en meisjes. Daarnaast is de service TOP. Omruilen: geen probleem, verkeerde maat; geen probleem. En met het afkopen van de bezorgkosten voor 1 jaar is het nog prettiger geworden om eventuele kleding om te ruilen, dus retour te sturen. Ik mag hier gewoon graag even shoppen voor de kids.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk, alle info per item in 1 oogopslag. Eenvoudig te bestellen, en snel afgehandeld.

Mooie collectie en goede service!

Snelle levering, snelle afhandeling retourneren.

De mooiste kinderkleertjes koop je bij kleertjes.com

Het gemak van thuis winkelen is super ideaal, de ruime keuze van zo veel leuke merken kinderkleding en schoenen, daar wordt ik als oma heel van.

alles was toppie!

alles past en is mooi!

Fijne webshop. Goede verzending. Scherpste prijs.

Goede service, snelle verzending, leuke opruiming

Leuke collectie en leuke aanbiedingen. Goede verzendkosten regeling en terugsturen gaat gemakkelijk

Kleertjes.com is een feest om te shoppen

Kleertjes.com heeft een zeer uitgebreide collectie. Voor ieder wat wils. De service is super! Snelle levering, klantenservice goed bereikbaar. Iedere week toffe acties. Wij shoppen heel graag bij kleertjes.com!!! Een dikke 10!

Top webshop

Duidelijke site. Goede informatie veel leuke merken te koop. Duidelijke berichtgeving als je iets besteld hebt, snelle levering. Goede service!

Mooie overzichtelijke site.

Snelle levering. Was eerste keer dat ik hier bestelde. Mooie acties zo ook die dat je voor €3,95 een heel jaar lang geen verzend en retour kosten moet betalen. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie. Ga zo door.

Snel geleverd, gave kleding

goede service, snel geleverd, ruime collectie en diverse betaalmogelijkheden. Top!

Top kleertjes!

Mooie kwaliteitskleding, snel en eenvoudig in huis!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum