Super mooie , kwaliteitsvolle kinderkleding

Zeer snelle levering, deftig verpakt. Altijd leuke kinderkleding, zeer tevreden

Super winkel

Ik ben al klant voor 2 jaar hier ik koop ales voor mijn tweeling! Erg blij mee!

heel divers assortiment

Ik heb al eerder een beoordeling gegeven dat ik zeer tevreden was maar toch bepaalde favorieten merken miste. Nu zitten deze merken, zoals Funky XS ook in het assortiment. Ik kan dus alles hier shoppen voor mijn 3 koters.

Zoals het hoort

Leuke collectie, snelle levering en retourneren is ook geen enkel probleem. Top webshop.

Er zijn te wijnig keuzen voor kleertjes op de website

Er zijn te wijnig keuzen voor kleertjes op de website

Altijd slagen!

Ik slaag altijd bij Kleertjes.com voor allebei mijn kinderen. Altijd de beste prijs, groot assortiment en altijd snel geleverd. Ook retourneren gaat super makkelijk. Elk seizoen weer een feest om te shoppen.

ruime keuze met mooie kortingen

ik word steeds blij als de bestelling binnen komt

Betrouwbaar!!

Naast dat het assortiment breed en leuk is, is de webshop en de klantenservice betrouwbaar en dat vind ik het allerbelangrijkste bij online shoppen!!

Goede service en en vooral bij elk kledingstuk een uitgebreide omschrijving!!!

Goede service en en vooral bij elk kledingstuk een uitgebreide omschrijving!!!

Leuke kleren

Leuke kleren, de maten kloppen en het gaat lang mee. De levering gaat snel en netjes. Al vaker wat gekocht bij kleertjes.com. Wij zijn een tevreden klant.

Always the best site

Great choice, many brands, many sales and promotions.

Super!! Altijd netjes en op tijd geleverd

Ik vind het een fijne site om kleertjes voor mijn mannen te bestellen. Bestelling klopt altijd, retour zenden nooit een probleem en vriendelijk en behulpzame klantenservice. Ik raad het zeker aan.

Leuke kleren, leuke prijzen en snelle verzending

Altijd positieve ervaring. Kleren zijn van goede kwaliteit. De prijs is goed en leuke kortingen in de uitverkoop. Snelle verzending waardoor mijn jongens de kleren snel aan kunnen trekken.

al jaren leukste kinderkleren snel in huis!

meest betrouwbaar en leuke kleertjes, altijd super.

Mooie kleding en een super levering

Een fijne webshop waar je ruime keuze hebt om leuke kleren voor je kinderen te kopen. Leuke merken en gemakkelijk te bestellen. Ook wordt je bestelling snel geleverd.

Een feestje om op te mogen shoppen

Duidelijke fijne site met genoeg opties om tot je keuzes te komen. Heel fijn dat je de beschikbare maten onder een item ziet in je zoektocht. Misschien 1 klein puntje, althans voor mij dan, zodra je een artikel hebt aangeklikt en je wilt terug naar je zoekscherm dan moet je vaak weer opnieuw scrollen ipv waar je gebleven ben en vandaar uit weer verder scrollen.

Perfect en snel

Snelle levering Mooi assortiment Goede sale

Goede kwaliteit kleding en hele goede service!

Goede kwaliteit kleding en hele goede service!

hele goede service

Ik had drie jurken besteld. Waren er binnen 1 dag. Mijn dochter vond het erg lastig om te kiezen. Ze waren allemaal prachtig. Toch twee retour gestuurd. Ik had met ''after pay'' besteld. Toen ik het had geretourneerd, kreeg ik gelijk een aangepaste rekening. Al met al heel goed gegaan. Was voor mij voor t eerst dat ik bestelde.... Zal het zeker vaker doen.

Super site!

Groot aanbod en zo gemakkelijk bestellen, volgende dag in huis en als het niet goed is kun je het heel simpel weer retour sturen. Ik bestel wellicht iets meer, maar koop uiteindelijk ook meer door de goede service die ze bieden.

wat een fijne webwinkel

Veel keuze, fijne zoekmogelijkheden, goede prijzen, leuke kleertje, goede kwaliteit. Snelle levering, goede retourservice. Dit is de perfect webwinkel voor mij.

super site met leuke aanbiedingen en toffe merken!!

Kleertjes.com heeft top merken te koop en heeft ook vaak aanbiedingen of kortingen. Ik mis alleen wel de klantenkaart want "vroeger" konden de vaste klanten sparen op een klantenkaart.

Goede ervaringen: leuke prijzen, retourneringen worden snel afgehandeld en snelle levering.

Ik bestel geregeld :)! Heb de verzendkosten afgekocht dat is betaalbaar en echt handig ;). Leuke prijzen! Retourneringen worden snel afgehandeld. Kleding is netjes verpakt en ondanks ik wel is 1 kledingstuk bestel wordt dit net zo snel geleverd.

Super webshop

Goede ervaringen, leuke prijzen, makkelijk retourneren, geen gedoe

zie boven

Bergweg 60