Pluspunten
Overzichtelijke site en goede leveringsvoorwaarden.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site Goede filter functie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne filter. Waardoor je makkelijk bij de artikelen uitkomt die je zoekt.
VerbeterpuntenWebsite. Wanneer ik een product in mijn winkelwagen heb gezet en vervolgens verder wil winkelen, kom ik weer bij artikel 1 uit. Soms een beetje frustrerend.
Pluspunten
Snelle levering, leuke merken.
Pluspunten
Mooi kleding en weekelijks aanbiedingen
VerbeterpuntenBezorg kosten en retourneren van af b.v 25 euro i.p.v. 50 euro
Pluspunten
Supergoede service. De rits van de winterjas van mijn zoon ging na enige tijd dragen kapot, maar werd zonder problemen vergoed. Chapeau!
Pluspunten
Snelle levering, breed assortiment, duidelijke en heldere communicatie, vriendelijke klantenservice medewerkers
Pluspunten
Ze leveren op tijd, de informatie op de site is duidelijk, je kunt heel veel filters aanzetten waardoor je snel vindt wat je zoekt. Ik ben heel tevreden en gebruik deze site graag!
VerbeterpuntenVoor nu heb ik de verzendkosten en retourkosten afgekocht, maar hoe fijn zou het zijn als dat altijd gratis was. Thuis op je gemak met de kinderen passen, en nu met corona hoef je dan de deur niet uit. Ideaal!
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit, goede prijs, leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenSpaar systeem.
Pluspunten
Altijd snel en goed geregeld ook als er iets retour moet. Super
Pluspunten
Altijd leuke kleding/schoenen. Ik slag voor m’n zoontje altijd bij kleertjes.com. Dit is echt een site waar ze voor iedereen wat leuks hebben, welke smaak je ook hebt kwa kleding.
VerbeterpuntenGeen, vooral zo doorgaan met alles.
Pluspunten
Supersnelle service
Pluspunten
Superleuke kleding, past altijd, altijd snel in huis. Top!
Pluspunten
Hele leuke en uitgebreide collectie - er valt altijd iets te vinden (ook als je niet op zoek bent ;-)) Komen de levertijd goed na.
Pluspunten
- Ruim assortiment - Vaak leuke uitverkoop - Nette levering
Pluspunten
Kleertjes.com heeft kwaliteitskleding, een duidelijke website en lekker veel afprijzingen
Pluspunten
In de sale leuke aanbiedingen kunnen scoren
VerbeterpuntenSneller berichten over retourneringen en de factuur via afterpay. Minder spam mail
Pluspunten
Bij kleertjes.com slaag je altijd. Duidelijke site met veel keuzemogelijkheden en een duidelijke indeling. Handige filters zorgen er voor dat je meteen kunt vinden wat je zoekt. Super snel besteld, betaald en geleverd.
Pluspunten
Alles is perfect communicatie service 100%
VerbeterpuntenNog meer aanbieding pls
Pluspunten
Ik heb alleen maar goede ervaringen met kleertjes.com. Hele leuke aanbiedingen. Je kunt de verzendkosten voor een jaar afkopen en gratis retourneren. Geweldige merken! Bestel er geregeld voor mijn kinderen en zal dat ik de toekomst zeker nog blijven doen.
VerbeterpuntenHeb er geen! Ben zo tevreden, vooral met die geweldige aanbiedingen.
Pluspunten
Leuke kleertjes, goede aanbiedingen. Retourbeleid en service is ook super! De site is heel duidelijk met name met het aangeven van de maten die niet voor elk merk hetzelfde zijn.
VerbeterpuntenDe site werkt (nog) niet optimaal. Zo worden artikelen in winkelmandje maar beperkt vast gehouden zodat je weer opnieuw moet beginnen als je een dag wacht om te bestellen. Als je terug gaat nadat je een artikel hebt bekeken dan duurt het lang voordat deze pagina weer geladen is. En.... je moet steeds bij een zoekopdracht op "meer artikelen laden" klikken. Dat is niet heel gebruikersvriendelijk.
Pluspunten
Super leuke collectie! Heel veel merken!! Snelle levertijd!! Site heel makkelijk en goed! Gewoon geweldig! Aan te raden voor iedereen!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Fijne site altijd leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenIk bestel altijd meerdere maten van een artikel om te kunnen kijken wat het beste zit voor mijn kids. Ik wil dan graag via afterpay betalen maar dat kan dus niet. Je kunt afterpay wel kiezen maar bij het betaalproces blijft hij maar vragen om akkoord te gaan met de voorwaarden. Maar dat akkoord kun je nergens geven. Dit vind ik jammer...
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.