Pluspunten
goede subcategorieen, snelle levering en zeer goede retourbeleid.
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Hele goede service Vriendelijke klantendienst Nooit problemen gehad met retourneren of omruilen
Pluspunten
Snelle service en bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, compleet en leuke kleding
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan
Pluspunten
Net bedrijf, retouren staan snel weer terug geboekt op je rekening. Snelle levering.
VerbeterpuntenPrijzen kunnen soms verspringen (in de sale) wanneer je de juiste maat aan klikt. Wel eens gehad dat het dan uiteindelijk duurder wordt, 50 % korting, lijkt mij 50 % korting (als voorbeeld)
Pluspunten
Snelle levering.groot assortiment. Prettige manier van zoeken op de pagina.
VerbeterpuntenOp een iPad is het soms lastig. Wellicht valt daar nog winst te behalen.
Pluspunten
Snel geholpen, klantvriendelijk en ondanks een fout van mij is er snel met een praktische oplossing gekomen!
VerbeterpuntenReactie klantenservice bij mails laat te wensen over; Er werd opgenomen terwijl ik inbelde, terwijl de medewerker een andere klant probeerde te bellen. Leverde een rare situatie op en niet geheel professioneel. Wellicht een ander telefoniesysteem opzetten die dit proces uitsluit.
Pluspunten
Altijd snel verzonden, goed verpakt en altijd een feestje om uit te pakken. Mijn Kids zijn altijd enthousiast als er weer een ballon in zit.
VerbeterpuntenDe pakbon is soms wat onduidelijk. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende retour opties voor een kledingstuk, nu heb ik wel eens dat een artikel gewoon niet goed zit omdat de pasvorm anders valt maar je kunt niet echt aangeven dat de pasvorm niet goed is. Maar de maat wel. Verder alleen maar plus punten voor de webwinkel. Ik bestel er graag en in deze corona tijd kom ik niet veel de deur uit ivm risico groep dus ben ik heel blij dat het thuis bezorgd word.
Pluspunten
Snelle levering. Kleding is goed verpakt. Duidelijke site. Kortingscode
VerbeterpuntenEvt meer korting aanbieden wanneer de klant meer afneemt.
Pluspunten
Veel keuze, voor alle maten. Bij andere sale acties is er vaak weinig voor jongen en met name in maat 110-122. Hier is genoeg keuze en leuke merken.
Verbeterpuntenmodel van broeken (skinny, slimfit, regular, loose, etc.) al bij de plaatjes noemen.
Pluspunten
Je vragen worden netjes beantwoord, en goed advies wordt er gegeven als je een oplossing wilt Voor je probleem op dat moment. Wat ook super is dat ze mooie merken hebben, dus mooie kwaliteit, geen rotzooi na een keer wassen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goeie sale aanbiedingen
VerbeterpuntenAls je via telefoon besteld. En ik heb een product bekeken gaat die weer helemaal terug naar begin. Erg irritant.
Pluspunten
Goed bedrijf, werkt zeer correct
Pluspunten
Snelle klanten service. Aantal keren contact gehad en ze reageerde geduldig en duidelijk.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kleding en goed betaalbaar!
Pluspunten
Geweldig snelle levering , goed contact, mooie kleding , goede kwaliteit
Pluspunten
Prettige benadering, goede acties, uitgebreid assortiment en goede kwaliteit
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prettige klantenservice die klaar staat voor vragen en service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het zijn hele mooie kleertjes, voor een hele mooie prijs
Pluspunten
Eerlijke prijzen, goede kwaliteit! Al heel veel besteld en altijd heel tevreden... leuke doos met soms leuke verrassing!
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.