Wat een enorme achteruitgang

Ik bestel al 15 jaar bij deze winkel maar het retourproces is nog nooit zo slecht geweest. In 3 weken tijd is de retour nog steeds niet naar behoren verwerkt. In de correspondentie zie ik terug dat het in de vorige maanden ook al enorm moeizaam verliep. Via het whatsapp kanaal komt niet eens antwoord.

Wat een enorme achteruitgang

Super leuke site!

Alles gaat altijd vlot bij kleertjes.com. Ik hou van de site en ben er zeer tevreden over!

Geweldig!

Supermakkelijk, veel keuze, goede service, snel in huis, kortom super!

Geweldig!

Supermakkelijk, veel keuze, goede service, snel in huis, kortom super!

Heel tevreden

Had een winterjasje maat 116-122 besteld, viel heel klein uit, heb gebeld en kreeg vriendelijke klantenservice. Heb een maat groter besteld en kreeg die meteen de dag erna binnen. Heel vriendelijk personeel. Mooie winterjas, snelle service. Top!!

Verkeerde leveringen

Vorige week een bestelling geplaatst. 4 van de 5 bestelde broeken werden in de verkeerde maat geleverd. Snel gekeken of ik de broeken nogmaals voor dezelfde prijs kon bestellen. Er was nog maar 1 leverbaar. Vandaag kreeg ik die bestelling binnen en wederom de helft van de producten in de verkeerde maat geleverd. Zwaar teleurgesteld! De klantenservice bood telefonisch vergelijkbare producten, maar helaas niet voor een vergelijkbare prijs. Op de mail die ik heb gestuurd, na dagen nog steeds geen antwoord. Voor mij voorlopig de laatste bestelling daar.

Ben zeer tevreden over kleertjes.com Zou het iedereen aanraden

Snelle levering; goede voorraad!

Ruime keuze, wat is zoek tot nu toe altijd goede maat op voorraad.

Retouren

Het verwerken van retouren duurt erg lang, zelfs de 2 weken uutstel van Riverty worden niet gehaald. Met als gevolg je de achterafbl betaling eerst moet voldoen en vervolgens moet wachten op je geld. Erg jammer

Onbereikbaar

Ik heb ontbrekende stuks die wel op de factuur staan. Ik kan niemand bereiken om hier info over te krijgen. Niet via mail, niet telefonisch zeer vervelend!!

Onbereikbaar

Als je je kind toch blij kunt maken met merkkleding die betaalbaar is

Door de hoge kortingen kan ik mijn kind toch blij maken met soms wat merkkleding. Daarbij heb je kwaliteit en het wordt snel geleverd.

Als je je kind toch blij kunt maken met merkkleding die betaalbaar is

Ontzettend fijne webshop!

Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils. Op de website staat heel duidelijk de levertijd aangegeven, wat enorm handig is. Zo weet je wanneer je jou bestelling verwacht. De service is echt top! Ook de website zelf is heel overzichtelijk. Dit maakt het shoppen /zoeken veel makkelijker.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum