Pluspunten
Overzichtelijke website, waar je eenvoudig kunt zoeken. Levering gebeurt snel en kwaliteit van de merken is top.
VerbeterpuntenVan sommige artikelen zijn de foto's niet helemaal scherp. Verver top webwinkel!
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Verbeterpuntenkan er nog geen 1 vinden.
Pluspunten
Veel aanbod misschien nog Jill erbij...maar super.
Pluspunten
snelle service mooie producten en fijne webshop!
Pluspunten
afspraak na komen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle leveringen, mooie producten!
Pluspunten
Leuk assortiment. Goede filteropties
Pluspunten
De eerste maal dat ik een recensie schrijf. Al heel veel besteld bij kleertjes.com en nog nooit teleurgesteld geweest. De kwaliteit van de kleren is top. Altijd alles volledig en op tijd geleverd zoals aangegeven. Al jaren klant en dat zal nog lang zo blijven
Pluspunten
Fijn Zoek filter goede merken
VerbeterpuntenIk mis het terug knopje om naar de zoekresultaten te gaan
Pluspunten
Heel veel merken bij elkaar, waardoor je bijna altijd vindt wat je zoekt. Vaak kortingen en daar word je goed over op de hoogte gehouden. Heel betrouwbaar met leveren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Komt altijd aan wanneer ik het en super leuke kleding voor de kinderen.
Pluspunten
Snelle levering en goed retour beleid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Superleuk kleren! Vooral in de uitverkoop zijn er goede aanbiedingen!
Pluspunten
altijd top
Verbeterpuntenheb ik niet .zeer duidelijk allemaal.love it
Pluspunten
Pluspunten
Ik bestel al jaren bij kleertjes.com. Mooie kleding en goede service!
Pluspunten
Verbeterpuntenbereikbaarheid en reactie op mail indien er problemen zijn!! goed verpakken aandachtspuntje bij drukte
Pluspunten
Snel en netjes geleverd. Leuke acties
Pluspunten
Overzichtelijke en goed werkende website. Groot en divers aanbod en goede kwaliteit kleding. Het is altijd heerlijk online winkelen bij kleertjes.com
Pluspunten
Overzichtelijke website snelle levering
VerbeterpuntenAls je de specifieke maat invoert, krijg je soms ook andere maten in het overzicht
Pluspunten
Leuke kleding, snelle service, goed werkende website.
Pluspunten
Een mooi aanbod aan merken en kleding tegen goede prijzen. Kwaliteit van de kleding is top!
VerbeterpuntenAltijd gratis verzenden en retour
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.