Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positieve indruk met snelle levering, ruime keuze en goede kwaliteit voor kinderen. Er zijn enkele meldingen over retourzendingen en kleine kosten, maar deze zijn zeldzaam vergeleken met de tevreden klanten. De gebruiksvriendelijkheid van de site en snelle service komen telkens terug in de feedback.
Pluspunten
Goede site, leuke kerkjes, snelle afhandeling zowel met nieuwe orders als met retouren! Top ook dat je de verzendkosten kan afkopen! Fantastisch gewoon!
VerbeterpuntenAls ik via mijn mobiel jullie website bezoek en ik heb een item aangeklikt en ga via de "terugtoets" op mijn telefoon terug naar de vorige pagina, begin ik weer bovenaan...
Jet
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Arja
Egmond aa Zee
Pluspunten
Zeer snelle levering Hebben al onze favoriete merken in het assortiment Mooie kortingsacties
Anita
Hoofddorp
Pluspunten
Overzichtelijke website, waar je eenvoudig kunt zoeken. Levering gebeurt snel en kwaliteit van de merken is top.
VerbeterpuntenVan sommige artikelen zijn de foto's niet helemaal scherp. Verver top webwinkel!
Eveline
Utrecht
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Verbeterpuntenkan er nog geen 1 vinden.
Joyce
Pluspunten
Veel aanbod misschien nog Jill erbij...maar super.
Amanda
Middelburg
Pluspunten
snelle service mooie producten en fijne webshop!
Mariëlle
Kampen
Pluspunten
afspraak na komen
Verbeterpuntengeen
Corrine
Drachten
Pluspunten
Snelle leveringen, mooie producten!
Petra
Pluspunten
Leuk assortiment. Goede filteropties
Johanna
Amsterdam
Pluspunten
De eerste maal dat ik een recensie schrijf. Al heel veel besteld bij kleertjes.com en nog nooit teleurgesteld geweest. De kwaliteit van de kleren is top. Altijd alles volledig en op tijd geleverd zoals aangegeven. Al jaren klant en dat zal nog lang zo blijven
anoniem
Pluspunten
Fijn Zoek filter goede merken
VerbeterpuntenIk mis het terug knopje om naar de zoekresultaten te gaan
Carla
Pluspunten
Heel veel merken bij elkaar, waardoor je bijna altijd vindt wat je zoekt. Vaak kortingen en daar word je goed over op de hoogte gehouden. Heel betrouwbaar met leveren.
Rosanne
Rhoon
Pluspunten
Komt altijd aan wanneer ik het en super leuke kleding voor de kinderen.
Charissa
Schiedam
Pluspunten
Snelle levering en goed retour beleid
Bianca Oudshoorn
Mijdrecht
Pluspunten
Superleuk kleren! Vooral in de uitverkoop zijn er goede aanbiedingen!
anoniem
Pluspunten
altijd top
Verbeterpuntenheb ik niet .zeer duidelijk allemaal.love it
w
Volendam
Tineke Wezenberg
Wapenveld
Pluspunten
Ik bestel al jaren bij kleertjes.com. Mooie kleding en goede service!
Titia
Ede
Pluspunten
Verbeterpuntenbereikbaarheid en reactie op mail indien er problemen zijn!! goed verpakken aandachtspuntje bij drukte
JvA
Berkel en Rodenrijs
C
Gemert
Pluspunten
Snel en netjes geleverd. Leuke acties
anoniem
Pluspunten
Overzichtelijke en goed werkende website. Groot en divers aanbod en goede kwaliteit kleding. Het is altijd heerlijk online winkelen bij kleertjes.com
Mir
Zuidlaren
Pluspunten
Overzichtelijke website snelle levering
VerbeterpuntenAls je de specifieke maat invoert, krijg je soms ook andere maten in het overzicht
Bergweg 60
1217 SC Hilversum