goede service, goed behandeld

Pluspunten

Iedere keer zijn de kleertjes snel geleverd en vielen goed uit in vergelijking met de afbeelding en beschrijving op de website.

Ik kreeg een shirtje die qua maat anders was dan ik had besteld. De maat op de verpakking kwam niet overeen met de maat van het shirtje. desondanks toch gehouden omdat mijn zoon deze maat wel snel zal bereiken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kleren, goede prijs

Ik mis soms fotos van de kleren met kinderen er in. Nu ziet de pasvorm er niet altijd uit zoals het plaatje doet vermoeden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voorheen hadden we in Amstelveen een soort kleertjes.com winkel, maar nu dus online, nadeel is dat er wel eens iets te klein/groot is, maar jullie hebben zeer goede retour service en natuurlijk een prachtig assortiment voor onze dochter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niks meer aan toe te voegen, Douze Points !

Nee!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige zoekfuncties. Ook op maat. Heel fijn als je meteen ziet wat er beschikbaar is in het overzicht. En niet pas als je daadwerkelijk op de pagina van het artikel bent.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima webshop, goed te navigeren. Snelle levering! Aanrader.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kleertjes.com heeft leuke merken en is betrouwbaar! Online winkelen is een stuk relaxter dan met vermoeide kinderen, in meestal veel te kleine pashokjes, te 'kleding'-worstelen.

De site werkt niet helemaal optimaal. Als je een artikel aanklikt om groter te bekijken en je wil terug naar het overzicht, schiet deze vaak weer naar het beginscherm toe. Dan moet je helemaal weer naar beneden scrollen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik bestel hier altijd kleren voor mijn jongens. Klik op afterpay, thuis lekker passen en als de maat niet goed is stuur ik het terug. Geen gezeur met geld terug storten en ze leveren altijd snel!!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pakket altijd snel ontvangen met extra presentje er in. Mooie kleding tegen eerlijke prijs.

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote keuze & uitgebreide zoek opties

Onbeperkt gratis verzending, beloning voor trouwe klanten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes geregeld en optijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site, mooie kortingen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

* heel vaak mooie acties! * supersnelle en correcte levering! * uitgebreide info op de website!

GEEN! Mijn favoriete webshop voor de kids!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een aantal.kleren besteld voor onze jongens op kleertjes.nl. leuke merkjes, goede kwaliteit, een vriendelijke service en vooral een snelle service. Op het moment logt de verzend tijd iets langzamer maar dit is dan ook logische met al die drukte. Ik ben zeer tevreden en zal ook in de toekomst bestellen. Ik ben een kieskeurige moeder, maar vind altijd wel iets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit kleding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik shop al jaren bij Kleertjes.com en de service is altijd uitmuntend. Snelle levering en bij retour of ruilen wordt het ook heel netjes en klantvriendelijk opgepakt.

Een nieuw spaarsysteem zou leuk zijn na al die jaren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie website, goede bestelmodus, functionaliteit werkt goed. Overzichtelijke producten, leuke acties.

Ten tijde van Corona, had de communicatie beter gekund (in kader verwachtingmanagement wanneer producten komen). De verpakking is doorgaans vrij groot. Dat mag kleiner en misschien in kader milieu ook overweging om niet allerlei plastic en kunststof "gadgets" bij de kleding te doen (balonnen en allerlei versiersels van de kledingmerken zelf). In het assortiment mag wat mij betreft wel meer sportkleding maar dat is persoonlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend fijn en betrouwbaar bedrijf. Alles zit altijd keurig ingepakt en wordt altijd heel snel bezorgd. Er zijn het hele jaar door goede aanbiedingen en je wordt via de nieuwsbrief goed geïnformeerd daarover. Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment en altijd snelle levering!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze hebben altijd hele leuke aanbiedingen, leveren snel en correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke merken, goede prijs, snelle levering

wat meer merken meenemen aan de onderkant van de prijs

Bergweg 60

1217 SC Hilversum