Pluspunten
Iedere keer zijn de kleertjes snel geleverd en vielen goed uit in vergelijking met de afbeelding en beschrijving op de website.
VerbeterpuntenIk kreeg een shirtje die qua maat anders was dan ik had besteld. De maat op de verpakking kwam niet overeen met de maat van het shirtje. desondanks toch gehouden omdat mijn zoon deze maat wel snel zal bereiken.
Pluspunten
Mooie kleren, goede prijs
VerbeterpuntenIk mis soms fotos van de kleren met kinderen er in. Nu ziet de pasvorm er niet altijd uit zoals het plaatje doet vermoeden.
Pluspunten
Voorheen hadden we in Amstelveen een soort kleertjes.com winkel, maar nu dus online, nadeel is dat er wel eens iets te klein/groot is, maar jullie hebben zeer goede retour service en natuurlijk een prachtig assortiment voor onze dochter
Pluspunten
Niks meer aan toe te voegen, Douze Points !
VerbeterpuntenNee!
Pluspunten
Eenvoudige zoekfuncties. Ook op maat. Heel fijn als je meteen ziet wat er beschikbaar is in het overzicht. En niet pas als je daadwerkelijk op de pagina van het artikel bent.
Pluspunten
Prima webshop, goed te navigeren. Snelle levering! Aanrader.
Pluspunten
Kleertjes.com heeft leuke merken en is betrouwbaar! Online winkelen is een stuk relaxter dan met vermoeide kinderen, in meestal veel te kleine pashokjes, te 'kleding'-worstelen.
VerbeterpuntenDe site werkt niet helemaal optimaal. Als je een artikel aanklikt om groter te bekijken en je wil terug naar het overzicht, schiet deze vaak weer naar het beginscherm toe. Dan moet je helemaal weer naar beneden scrollen.
Pluspunten
Ik bestel hier altijd kleren voor mijn jongens. Klik op afterpay, thuis lekker passen en als de maat niet goed is stuur ik het terug. Geen gezeur met geld terug storten en ze leveren altijd snel!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pakket altijd snel ontvangen met extra presentje er in. Mooie kleding tegen eerlijke prijs.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Grote keuze & uitgebreide zoek opties
VerbeterpuntenOnbeperkt gratis verzending, beloning voor trouwe klanten!
Pluspunten
Altijd netjes geregeld en optijd geleverd.
Pluspunten
Overzichtelijke site, mooie kortingen!
Pluspunten
* heel vaak mooie acties! * supersnelle en correcte levering! * uitgebreide info op de website!
VerbeterpuntenGEEN! Mijn favoriete webshop voor de kids!
Pluspunten
Een aantal.kleren besteld voor onze jongens op kleertjes.nl. leuke merkjes, goede kwaliteit, een vriendelijke service en vooral een snelle service. Op het moment logt de verzend tijd iets langzamer maar dit is dan ook logische met al die drukte. Ik ben zeer tevreden en zal ook in de toekomst bestellen. Ik ben een kieskeurige moeder, maar vind altijd wel iets.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit kleding
Pluspunten
Ik shop al jaren bij Kleertjes.com en de service is altijd uitmuntend. Snelle levering en bij retour of ruilen wordt het ook heel netjes en klantvriendelijk opgepakt.
VerbeterpuntenEen nieuw spaarsysteem zou leuk zijn na al die jaren.
Pluspunten
Mooie website, goede bestelmodus, functionaliteit werkt goed. Overzichtelijke producten, leuke acties.
VerbeterpuntenTen tijde van Corona, had de communicatie beter gekund (in kader verwachtingmanagement wanneer producten komen). De verpakking is doorgaans vrij groot. Dat mag kleiner en misschien in kader milieu ook overweging om niet allerlei plastic en kunststof "gadgets" bij de kleding te doen (balonnen en allerlei versiersels van de kledingmerken zelf). In het assortiment mag wat mij betreft wel meer sportkleding maar dat is persoonlijk.
Pluspunten
Ontzettend fijn en betrouwbaar bedrijf. Alles zit altijd keurig ingepakt en wordt altijd heel snel bezorgd. Er zijn het hele jaar door goede aanbiedingen en je wordt via de nieuwsbrief goed geïnformeerd daarover. Zeker aan te raden!
Pluspunten
Groot assortiment en altijd snelle levering!
Pluspunten
Ze hebben altijd hele leuke aanbiedingen, leveren snel en correct
Pluspunten
leuke merken, goede prijs, snelle levering
Verbeterpuntenwat meer merken meenemen aan de onderkant van de prijs
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.