goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dat je achteraf kan betalen.

De laatste paar keren dat ik een bestelling thuis kreeg was de doos waar de spullen inzaten erg slecht. Misschien dit iets meer controleren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide collectie voor zowel jongens als meisjes. Vaak fijne aanbiedingen en snelle levertijd. Prettige website om kleding op uit te zoeken.

Verzenden gratis vanaf een lager bedrag en altijd gratis retourneren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kleding die geleverd wordt is van goeie kwaliteit en daar betaal je uiteindelijk ook voor!

Een tip!! Als bij een shirt de letters los laten door het wassen? Dan zou ik (als ik een bedrijf was) een nieuwe opsturen en het ouwe retour. Het zou als klant zijnde fijn zijn als je een keuze heb. I.pv. dat de klant het truitje terug moet sturen en zijn geld terug krijgt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles in de puntjes geregeld. Top.

Nee hoor. Alleen DHL houd zich niet aan de regels wat betreft bezorging. En bericht krijgen dat ik avonds om 22.00 uur niet thuis was. Ik was toch echt thuis jammer. DHL maakt er een slootje van. Pakketje was te laat voor mijn kleindochter verjaardag. Durf haast niets meer te bestellen. Lieve groetjes Sonja Heems Snoeks 0651999029 Jullie mogen hier best over bellen hoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Moderne/Trendy baby/kinderkleding, leuke aanbiedingen! Overzichtelijke site!

Met aanbiedingen blijven komen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige website, goed assortiment met mooie merken, vaak scherpe prijzen en mooie kortingen, snelle en foutloze levering, klantvriendelijke voorwaarden, bijvoorbeeld qua verzendkosten en retourneren. Aanrader! Mijn zoon van 12 heeft een hekel aan winkelen en wordt regelmatig blij van een pakketje van Kleertjes.com

Zou mooi zijn wanneer ook The North Face en Hollister (met name shirts, sweaters en vesten) bij Kleertjes besteld konden worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een fijn bedrijf om super leuke kleding te kopen voor onze kids, zeer goede kwaliteit en scherpe prijzen en ook de service is TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd super snelle levering. 1x verzendkosten betalen voor een jaar lang gratis verzending, top!

Tot nu toe niets.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle website goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, groot aanbod qua merken en maten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle levering, veel op voorraad. Geen gedoe met retourneren, snel geld terug.

Jammer maar begrijpelijk dat in deze corona tijd, de achteraf betalen link niet werkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De variatie van de kleren zijn geweldig en je kan hier echt leuke jongens kleding vinden. En wij moeders van zonen weten hoe onwijs vervelend het is om leuke hippe en leuke jongenskleding te vinden.

Jammer vind ik dat je niet kan betalen via After Pay. Heb dit al 2 keer geprobeerd maar het werkt niet. Dit zou ik wel graag opgelost zien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

groot assortiment snelle levering makkelijk retourneren/ goede verwerking daarna

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk retourneren (gratis)

Online retour aanmelden i.p.v. retourformulier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Breed assortiement, leuke acties en super snelle levering!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

kwaliteit kleding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

al veel besteld en zeer tevreden

niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en super kwaliteit/prijs verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn positieve punten over dit bedrijf zijn: ik kan geen 1 negatief punt bedenken. Bestel al lang hier, nooit een klacht gehad. Leuke acties/deals. Mijn favoriete online winkel. Altijd weer blij wanneer mijn pakketje aankomt. Snel geleverd en goede retour service.

Hier kan ik helemaal niks verzinnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerlijke prijzen, goede kortingen in de sale, voldoende voorraad, goede service, lage verzendkosten en zeer snelle levertijd, hele fijne navigatie, overzichtelijk, goede foto's van producten

Ga vooral zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne site duidelijk en snel en super leuke kleren met vaak leuke kortingen

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een supersnelle levering, leuke merken en ook retourneren geen enkel probleem. 's avonds besteld en de volgende morgen al in huis. Daar kun je niet tegenaan winkelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke merken

Zorgen dat ik niet telkens bij het zoeken terug moet scrollen na het bekijken van een item.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kleding voor de kids!!

misschien met een klantenkaart werken; per aankoopschijf met punten werken, vanaf een aantal punten = korting

Bergweg 60

1217 SC Hilversum