goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte website

Bij doorklikken op een artikel en dan terugkeren naar de lijst: graag bij het laatst aangeklikte artikel terugkeren, en niet terug naar bovenaan de lijst...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke eenvoudige website, snelle levering. Duidelijke retour service, alleen nog even wachten dat het daar ontvangen is ;) maar dat zal wel door de drukte komen bij POSTNL

Geen verbeterpunten, hoop het geld spoedig terug gestort wordt van de retour artikelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer duidelijke site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Achteraf betalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben erg gecharmeerd van snelle levering. Dus voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. Retour zending worden ook altijd super snel verwerkt. Heel fijn omdat er zo geen onnodige schulden of terugbetalingen blijven hangen.

In tijden van uitverkoop is voor 22:00 besteld morgen in huis niet haalbaar. Hier kan de levertijd oplopen en dat is jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik bestel al jaren bijna alle kinderkleding bij Kleertjes.com. Het is de eerste winkel waar ik kijk en eigenlijk altijd slaag.

Misschien weer leuk om de stempels weer op te kunnen bouwen zoals voorheen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles loopt vlot enkel de antwoorden op de mails in deze drukke coronatijd niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke merken, goede acties met scherpe prijzen. Veel keus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vrijwel alle kleertjes voor mijn zoontje bestel ik bij kleertjes.com. Ik zou niet weten wat ik zonder kleertjes.com moet!! Erg leuke kleren (de merken B.Nosy, Retour en Name-It zijn favoriet), bestellingen worden altijd netjes en op tijd geleverd en prima service (o.a. gratis retour, vriendelijke klantenservice). Website zit prima in elkaar (o.a. goede selectiemogelijkheden in zoekfunctie).

Eventueel ook gratis bezorging bij een lager bestelbedrag, maar meestal bestel ik toch wel meerdere items tegelijk (boven de € 49).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering Producten prijs/kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestel hier met regelmaat zeer tevreden en snel in huis

Voor het eerst retour gestuurd is inmiddels ruim week geleden verder geen info en op de website staat ook niets aangegeven over de verwerkingstijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super site, mooie aanbiedingen in merkkleding en al snel gratis verzending. Mocht het toch niet naar wens zijn dan mag het gratis retour, wat wil je nog meer. Ga zo door

Nog meer korting, nee grapje jullie doen het goed

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne website qua opslaan winkelmandje bijv. Blijft netjes bewaard en makkelijk in gebruik.

Zoeken bij truien, sweaters en verder. Filteren op deze 3 opties. Je kunt zo lastig alleen een vest zoeken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service, snelle levering en leuke prijzen! Ik bestel regelmatig, en zal dat ook zeker blijven doen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie originele collectie met goede aanbiedingen die het betaalbaar maken

alleen als je op de website aan het kijken bent, en je hebt een artikel even wat beter bekeken, als je op je telefoon dan “terug” gaat, dan kom je heel ver terug, niet daar waar je ( ongeveer) gebleven was. enige minpunt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd vlug en correct.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snelle levering, geld snel teruggestort bij retourneren, duidelijke site, leuke items en ruim assortiment!

Een spaarsysteem voor nog meer kortingen : ) ik bestel hier regelmatig en het zou leuk zijn als je kan sparen voor extra korting.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Mooie kleding en veel keuze. Snelle levering. Retour is eenvoudig. Afbeeldingen zijn wat je krijgt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb al zoveel kleding bij Kleertjes.nl besteld voor de kinderen en zal dit altijd blijven doen. Snelle levering, makkelijk afrekenen, makkelijk retour. TOP!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum