Altijd vlug en correct.

Fijne webshop, duidelijk. Prijzen willen weleens ineens weer anders zijn (acties). Dus niet te lang wachten met bestellen. Levering vlug. Nu Riverty ipv Klarna, jammer, want dan moet ik weer een account aanmaken. Maar hier zal wel een goed reden voor zijn. Retouren worden vlot verwerkt.

Altijd vlug en correct.

Snelle levering en goede kwaliteit

Diverse keren leuke kleding gekocht voor mijn kleindochters van goede kwaliteit voor n mooie prijs!

Zalige collectie, mooie kortingen, super service

Een echte aanrader voor een ouder die zijn/haar kind wil laten shinen!

Zalige collectie, mooie kortingen, super service

Een echte aanrader voor een ouder die zijn/haar kind wil laten shinen!

Geweldig webshop

Alles wat ik daar bestel is super kwaliteit. En de spullen heb ik gelijk een dag later in huis. Ik zou alle mensen aan bevelen om hier te bestellen

Geweldig webshop

Altijd ruime keuze, topmerken, kwaliteit, scherpe prijzen en top service. Een aanrader voor elke ouder.

Om aan te raden.

Nog eerder geleverd dan beloofd

Ik deed op zondagavond een bestelling die op dinsdag geleverd zou worden, maar op maandagmiddag had ik alles al binnen. Je krijgt netjes een mail als de kleding het magazijn verlaat. Ook retouren erg makkelijk als het nodig is. Ik ben tevreden!

Nog eerder geleverd dan beloofd

Enorm blij met deze website, bestel er regelmatig. Snel geleverd, goede service.

Joggingbroek verkeerde maat

Joggingbroek die ik nu binnen krijg is niet de goede maat wat slecht ingepakt en/of gecontroleerd

Joggingbroek verkeerde maat

Joggingbroek

snel geleverd en mooi spul!

geld is ook altijd snel retour als je iets terug stuurt werkt makkelijk en prachtige kleding

Snelle levering, mooie kleding

Jullie leveren snel, de kwaliteit van de kleding is goed en mooie aanbiedingen en veel keuze

Super website

Heel mooi kleertjes