perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snelle levering. Onlangs werkte de kortingscode niet en na mailen werd daar heel snel gereageerd dat ze het zouden verrekenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Niet echt een verbeterpunt maar misschien een andere weergave menu van het assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie website die makkelijk in gebruik is. Levering staat voor morgen wel prettig dat je dit kan wijzigen wanneer dit niet goed uitkomt.

tot nu toe geen verbeteringen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service goed en vriendelijk als er vragen zijn. Mooie kwaliteit kleding. Ruime keuze .

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen snelle levering Mooie produkten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al vaak wat besteld, leuke merken. Goede prijs, leuke kortingsacties. Snelle en correcte levering. Gewoon top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik word altijd op de hoogte gehouden van leuke aanbiedingen. Onze 2 jongens en kleine meid lopen er weer altijd leuk bij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vele keuze

Meer kortingsacties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, handige website, mooie merken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel aanbod met verschillende prijsklassen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe duur je het wil maken. Ook vaak goede aanbiedingen!

goede service, goed behandeld

Ik had een ander leveradres ingevuld, verschillend van factuuradres. Bij afrekening verscheen opeens de naam van factuuradres ipv naam van afleveradres. Bij de finale betalingsstap verscheen opeens weer wel de correcte aflevernaam.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging Gratis retourneren

Acties mogen wat langer aanhouden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestel al jaren bij kleertjes top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles verloopt prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke hippe mode en leveren zelfs in Oostenrijk! De servicedesk is erg behulpzaam bij vragen. Snelle en duidelijke service.

Pasvormen bij schoenen vermelden. Mijn dochter heeft een smalle voet en maakt het makkelijker zoeken naar de juiste schoen. Ook extra lengte vermelden bij broeken zou prettig zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super mooi aanbod voor meisjes en jongens! Echt een aanrader! En snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering! Overzichtelijke site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ze zijn altijd heel erg snel met levering en als er iets lossen ze het netjes op erg vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vaak leuke aanbiedingen. Goede en snelle service. Kwaliteit van de merken is goed.

Bij sommige merken (waaronder Tommy Hilfiger) aangeven dat ze vaak kleiner uitvallen en bij andere (bijvoorbeeld schoenen van Timberland) dat ze groot uitvallen. Nu kan je daar achter komen door de reviews van klanten, maar het is goed als het bedrijf zelf ook op de hoogte is van de pasvormen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed aanbod, snelle service

Zoekfunctie, wanneer een item in je mandje zit, wordt ik vaak weer helemaal terug gestuurd naar het begin

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super fijn!snelle levering. snel contact mocht er iets zijn, ga zo door!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi aanbod, goede levering, goede retour regeling.

De werking van de webshop zou iets beter kunnen, met name de filtering en personalisatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke hippe kleding, niet standaard

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede website en de categorieën zijn mooi opgesplitst. De merken zijn herkenbaar en er is voor elk budget wat wils. Duidelijke foto's

Ik vond het wel een tegenvaller dat ik mij aankoop had afgerond. Ik rekende op een korting van 15% en kreeg geen vermelding. Op dit bedrag loop ik dan toch al snel een kleine 40 euro mis wat ik heel jammer vind. Dit is ook de tweede keer dat ik dat voor heb met jullie winkel.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum