Pluspunten
Snelle levering, en gratis retour, dit is erg fijn omdat het vaak lastig is in te schatten hoe kleding valt. En kleertjes.com heeft ook een hele grote assortiment, waardoor je altijd wel kan slagen voor leuke kleding.
VerbeterpuntenSoms hebben jullie niet alles van een merk, ik vind het altijd fijn om een setje te kopen.
Pluspunten
Snelle levering, ook goede service na verkoop
VerbeterpuntenIk mis sommige merken zoals Someone.
Pluspunten
Bestellingen altijd snel binnen! Een keer gehad dat er wat niet goed was. Heb contact gehad met de klantenservice en was vrijwel meteen opgelost. De service is echt top! Ik bestel altijd de kleren voor mijn kinderen bij kleertjes.com! Echt een top bedrijf!!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Betrouwbaar, snel geleverd, super leuke kleren en veel keus.
VerbeterpuntenKleur van de foto komt niet altijd overeen met de werkelijke kleur, waardoor soms dingen die je denkt leuk te hebben gecombi eerd net niet bijelkaar passen
Pluspunten
Snelle levering, super goede klantenservice, mooie kleding en vaak leuke aanbiedingen. Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Fijn dat je bij een besteding boven €49 je bestelling gratis verzonden wordt!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
zeer vriendelijke klanteservice. goede snelle levering
Verbeterpuntenkortingscode voor je verjaardag werkt niet bij andere korting beetje jammer.
Pluspunten
Goed werkende site, ruim aanbod, snelle levering, klantenservice goed bereikbaar
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je eerder ziet op welke kleding een kortingscode wel of niet van toepassing is
Pluspunten
Altijd kleding met kwaliteit ! En perfecte aflevering .
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice.
Pluspunten
Snelle levertijd.
Pluspunten
Leuke kleren voor een mooie prijs
Pluspunten
Bij kleertjes.com vinden wij altijd de kleertjes die wij zoeken. Vaak is er dan ook nog een leuke actie waardoor wij nog een broek of shirt extra kunnen kopen! De levering van de kleertjes gebeurt altijd op tijd en is netjes verpakt. De kinderen vinden het altijd super om te zien wat wij hebben uitgezocht. Wij gaan komend seizoen vast en zeker opnieuw shoppen bij kleertjes.com ;)
Pluspunten
Leuke kortingscodes & fantastische kleding!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuke kinderkleding, snelle levering en goede service
Pluspunten
Goede website, leuk assortiment, goede service! Top!
Pluspunten
Snelle verzending Goede prijs, kwaliteit verhouding. Leuke collectie!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Professionele webshop.
Pluspunten
Zeer tevreden over deze webshop! Ruime keuze aan de leukste merken! Supersnelle levering. Bij de verjaardag van de kinderen altijd een leuke kortingscode
Pluspunten
Super snelle goede producten
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen
Pluspunten
Snelle leveringen. Altijd een ballon bij je bestelling, leuk.
Pluspunten
Groot aanbod supersnelle levering
Pluspunten
Overzichtelijke site, duidelijke foto's, goedwerkende site.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.