Pluspunten
snel, voordelig, betrouwbaar
Pluspunten
Snelle levering en nette klantenservice!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fijne, snelle service , ook telefonisch wat heel prettig is. Duidelijke en voldoende beschrijvingen/informatie bij de kleding , goede duidelijke foto s . Succes! en gewoon zo doorgaan
Pluspunten
blijft lekker shoppen, vanwege de aanbiedingen die we via mail krijgen gestuurd, scheelt toch die leuke acties en je krijgt vaker kortingscodes, waardoor shoppen leuk blijft
Verbeterpuntendat op de site de filters die je kunt gebruiken steeds opnieuw moet worden ingetoetst''
Pluspunten
Fijne site om kleding uit te kiezen. Overzichtelijk en product is te bekijken vanuit meerdere oogpunten. De filters werken prima. Over het algemeen heel snel geleverd. Geen probleem om producten die niet bevallen terug te sturen.
Pluspunten
Prima snelle service.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen zijn altijd welkom
Pluspunten
Wat ik erg jammer vindtdat jullie samen werken Meteen andere bedrijven als ik nu wat wil retouren. Moet ik van een.kant van ons drop naar de andere kant . Met me pakjes .
Pluspunten
Altijd een zeer correcte en snelle levering! Leuke merkjes.
Pluspunten
Echt in 1 woord: GEWELDIG
Pluspunten
Altijd leuke koopjes en veel maten beschikbaar. Ook een pluspunt vind ik dat ze ook kinderschoenen hebben en ze artikelen snel leveren. Bestelling niet goed? Dan gratis terug sturen. Ideaal!
Pluspunten
Leuke kleding, goed passend en aantrekkelijke prijsjes
Pluspunten
Goede klantenservice, wil je iets retourneren gaat dit heel makkelijk. Overzichtelijke website, ik shop er graag
VerbeterpuntenAchteraf betalen zonder kosten
Pluspunten
Super snelle levering Ruim aanbod Fijne website Duidelijke e-mails
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goede service! Ruime keuze voor ieder budget. Snelle levering. Kortom ik ben zeer te spreken over kleertjes.com en bestel hier altijd veel voor de kindjes.
Pluspunten
Het was me een keer niet gelukt om de kortingscode te activeren. Toen heb ik gebeld met jullie en het werd direct geregeld. Jullie verkopen topmerken voor onze boys en hebben een groot assortiment!
Pluspunten
Favoriete winkel om kleren te shoppen voor mijn zoontje!
VerbeterpuntenMeer voorraad haha!
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Betrouwbaar. Fijne filter- en zoekopties.
VerbeterpuntenGeen geld terug bij retourneren. Tov andere webshops is de levertijd langer.
Pluspunten
Goede (retour)service! Betrouwbaar
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.