Pluspunten
Super fijn om hier online kleren te kopen. Service is goed en kwaliteit kleren ook en veel keus in merken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig leuke kleertjes voor alle 3 de kids! Overzichtelijke site en goede service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk, goede communicatie
Pluspunten
Ik ben erg enthousiast over kleertjes.com. zo ongeveer mijn dochters halve garderobe komt van jullie bedrijf. Super! De levering is ontzettend snel en met de gratis bezorg en retourservice voor een jaar is het echt heel fijn om kleertjes te kopen voor een baby, waarbij niet elke maat hetzelfde valt. Hier een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Geweldige korting krijg je hier altijd... Zulke mooie kleertjes voor zo weinig geld is leuk weggeven als kraamcadeautje... Ga zo door! Ik kom hier praktisch iedere keer weer terug, er staat altijd wat tussen! Veel succes met de verhuizing!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede producten. Snelle levering
Pluspunten
Kleertjes.com heeft altijd hele hippe en trendy kinderkleren tegen een hele mooie prijs icm een super snelle levering. Ik heb nog niet eerder iets terug hoeven te sturen, de kwaliteit is altijd meer dan goed.
VerbeterpuntenWellicht leuk om een app te maken. Of een mogelijkheid om een vriendin makkelijk te tippen.
Pluspunten
Duidelijke site, veel aanbod, TOP aanbiedingen, snelle levering. Vaste klant en profiteur van al het moois op jullie site!
VerbeterpuntenIk heb hier even over nagedacht om een mooi verbeterpunt te zoeken. Maar helaas heb niets kunnen bedenken. Ga zo door!
Pluspunten
Fijne website en snelle levering
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Super goed bedrijf! Goede kwaliteit en snelle levering! Super blij!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Goede aanbiedingen, mooie merken, snelle levering en prettige website.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
Fijne site om op te bestellen, de bestelling wordt snel geleverd.
Pluspunten
Goede service, betrouwbaar en kwalitatief goede kleding
Verbeterpuntende prijzen stijgen...
Pluspunten
Goede nette en snelle levering. Mooie aanbiedingen
VerbeterpuntenSite hapert soms Moet je weer opnieuw beginnen
Pluspunten
Scherpe prijs, fantastische sale, goede merken en kwaliteit, snelle levering, handige filter- en sorteeropties.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle bezorging en retour ook super makkelijk Shop veel voor mijn kids hier
Pluspunten
Altijd snelle levering, veel keuze, vaak goede aanbiedingen.
VerbeterpuntenAltijd gratis verzenden
Pluspunten
Zeer correcte firma met super kortingen & mooie collecties!
Pluspunten
Keuze uit veel leuke merkkleding voor leuke prijsjes met de vele acties.
Pluspunten
Mooie merkjes, goede prijzen, ruim assortiment, prima levering, bovendien vallen de verzendingskosten weg vanaf een bepaald bedrag.
VerbeterpuntenDe site doet soms wat raar bij het sorteren.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.