Pluspunten
Veel keuze in kleding, leuke acties!
VerbeterpuntenKleding reserveren die in je mandje zitten :) Ik had een broek in mijn mandje die net een paar minuten voor mij is weggekaapt.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk, ruime keuze in alle prijsklasse's, ruime keuze in kleding voor jongens en meisjes. Snelle levering, verschillende manieren van betaling.
VerbeterpuntenEerste keer klant, nog geen verbeterpunten ontdekt.
Pluspunten
Snelle levering Gratis retour
VerbeterpuntenVoor grote jongens meer andere merken
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding en snelle levering!
Pluspunten
een woord geweldig
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Zeer snelle levering en een uitgebreid assortiment!
VerbeterpuntenNiet zo te bedenken! ;-)
Pluspunten
Ruime keuze.
Pluspunten
Snelle levering Goede klachtenafhandeling Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenAls je nu iets besteld en morgen is de prijs lager dan krijg je het verschil niet terug. Al aantal keer meegemaakt en dan bestel je het product weer
Pluspunten
Mooie prijzen, snelle levering
Pluspunten
Enkel positieve ervaringen mee! Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenLevering..... Meestal langer wachten dan dat er beloofd is. Jammer....
Pluspunten
Leuk aanbod Snelle levering Duidelijke communicatie Goede service!
Pluspunten
Een zeer klantvriendelijk bedrijf met goede service, en altijd leuke acties ik wordt blij van deze site
VerbeterpuntenNou eigenlijk niet
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijke webshop, mogelijkheid voor afkopen verzendkosten (ideaaaaal!!), makkelijke retourprocedure en over het algemeen altijd tevreden jongens!!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en direct een antwoord op een mail met een vraag
Pluspunten
snelle levering en altijd leuk en goed verpakt!!!! ga zo door!!!
Pluspunten
ruim aanbod leuke merken goede aanbiedingen
Verbeterpuntenhet zou handig zijn om bij merken aan te geven hoe een product valt. Bv Orange Stars valt over het algemeen klein. Dit kan weer een retour schelen Retour afhandeling zou sneller mogen
Pluspunten
Al diverse keren artikelen besteld en zeer tevreden over de service en snelheid.
VerbeterpuntenSommige merken vallen klein, soms prettig om dit erbij te vermelden dan koop je wellicht een maatje groter meteen en ben je nog sneller tevreden
Pluspunten
Super leuke kleding! Erg snelle levering en handige retourmogelijkheid.
Pluspunten
Altijd alles snel en correct afgehandeld Snelle communicatie betrouwbaar mooi verzorgd ingepakt gratis terugsturen indien artikel niet past of anders is dan op foto. terugbetaling ook correct en snel
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.