Pluspunten
Levering altijd op tijd. Super leuke sales en/of acties. Ruim aanbod.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Goede filter optie!
Pluspunten
prima verzorging
Pluspunten
Met klachten vaak een goede oplossing, meestal goede kwaliteit kleding. En vaak leuk acties!!
VerbeterpuntenVan sommige kleding vind ik de kwaliteit niet zo goed. Cars en Orange stars is niet altijd even best.
Pluspunten
Snelle levering en goede retour procedure.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, goede service
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
betrouwbaar en snel, mooie sales aanbiedingen
Verbeterpuntensoms is het opeens niet aan te klikken in de winkelmand terwijl het wel op voorraad is volgens de website
Pluspunten
Snelle levertijd, gratis bezorgen. Retour sturen is ook makkelijk. Website is overzichtelijk.
VerbeterpuntenDe prijs mag soms net iets scherper, maar over het algemeen is de prijs kwaliteitsverhouding dik in orde.
Pluspunten
Wij hadden een maat Te klein besteld.en gelijk daarna een maatje groter besteld. Netjes op tijd geleverd. Mooi product.
Verbeterpuntenkomt wel.
Pluspunten
Snelle levering en snelle afhandeling wanneer je iets retour stuurt.
VerbeterpuntenHet is handig om van te voren te weten of het maat 164 is of 158/164
Pluspunten
Pluspunten
De klantenservice geeft snel antwoord.
Pluspunten
makkelijk te selecteren op maat en korting.
Verbeterpuntenals je een artikel aanklikt een knop "terug naar je selectie" zou handig zijn.
Pluspunten
Leuk assortiment, goede maat.
VerbeterpuntenOptie tot bestelling plaatsen als het uitverkocht is met een langere wachttijd.
Pluspunten
leverd goede kwaliteit,en snelle service en bezorging.
Pluspunten
voor 22:30 besteld morgen in huis is fijn omdat dat zo laat mogelijk is
Verbeterpuntenik vind persoonlijk de collectie kleding niet zo leuk. Allemaal erg stoere kleding, past ook wel bij de meeste merken die verkocht worden. Van mij zouden er wat meer exclusieve merken bij mogen. Collecties zouden uitgebreid mogen worden. Ik wilde bijvoorbeeld Scotch en Soda spijkerbroeken bestellen voor mijn zoon, maar daar zijn dan alleen zomermodellen van vorig jaar van beschikbaar terwijl het nu winter is. De navigatie van de website zou nog wel iets duidelijker mogen van mij door ook bovenaan keuzes te mogen maken.
Pluspunten
Snelle bezorging
Verbeterpuntenverzendkosten onder de 50 euro.
Pluspunten
VerbeterpuntenRetourafhandeling is erg traag, wacht nog steeds op afhandeling.
Pluspunten
Ben erg tevreden over kleertjes. Com
VerbeterpuntenGeen op alle punten vind ik ze hardstikke goed.
Pluspunten
Leuke kleding, snelle service.
Verbeterpuntenik vind een hoop dingen wel duur, dus wacht meestal op uitverkoop. Maarja daar kunnen jullie niet echt iets aan doen
Pluspunten
Mooie kwalitatief goede produkten en hele goede klantenservice
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.