perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel merken leuke aanbiedingen veel keus makkelijk betalen en retouren Fan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze

Soms werkt het winkelmandje en de inlog slecnt5

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website

Soms zit er een doos om de verpakking en daarin dan weer een doos. Misschien minder verpakkingsmateriaal materiaal in de toekomst. Maar wel altijd erg netjes ben een tevreden klant!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijzen, snelle en nette levering duidelijke site met uitgebreide informatie over de producten

spaarsysteem voor korting

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

Pasmaat vermelden op de site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk, mooie producten. Snel geleverd

Onhandig dat sommige artikelen via ander bedrijf worden verstuurd. Onhandig met retouren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik beveel deze webshop aan bij veel jonge ouders die ik ken.

Ik zou graag willen dat er minder mensen verplicht worden om 'snachts te werken!! Daarom is het een goede optie aan te kunnen vinken welke dag het pakket afgeleverd moet worden. Geeft dit ook daadwerkelijk minder tijdsdruk ivm mijn uitgangspunt hierover? Graag meer duidelijkheid mbt bio-cotton/ duurzaamheid?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke prijzen, gratis verzending vanaf bepaald bedrag en gratis retourneren. Goede service en snelle verzending. Vriendelijk personeel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Levertijden -nakomen afspraken -gratis retourneren

Minder reclamemails

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede sale. Alles goed vindbaar op de website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Voor 22.30 besteld is ook altijd de andere dag bezorgd - Alles is netjes verpakt en je krijgt de juiste producten geleverd - Bestel altijd bij kleertjes.com, mede door de snelle en betrouwbare levering. - Retour verzoeken worden snel verwerkt, waardoor achteraf betalen via afterpay prima werkt

- Filteren op de website op basis van maat gaat niet altijd goed - Foto's van de kleding op pas modellen geeft direct een beter beeld. Niet ieder kledingstuk heeft een pasmodel, wat voor mij wel als prettig wordt ervaren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk zoeken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is erg fijn winkelen bij kleertjes.com. De collectie is heel uitgebreid, maar met de handige selectiemethodes kom je al snel tot een keuze die geschikt is voor je eigen wensen. Wat erg fijn is, is het overzicht in het winkelmandje, zo kun je nog snel artikelen met elkaar vergelijken en een nog betere keuze maken. De levertijd is altijd snel, de artikelen worden keurig verpakt. Kleertjes.com is al jaren een betrouwbare winkel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken

Actiecode invoeren (bij bestelling aan de linke kant) werkt vaak niet, maar via de klantenservice wordt goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al heel wat keren kleding besteld. De kleding is zoals op de site is aangegeven. Steeds zoals ik verwacht, mijn complimenten!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Fijn dat je met afterpay kunt betalen ivm passen Retourneren gaat heel vlot en makkelijk zodat ze het bedrag kunnen aanpassen. Nooit verkeerd geleverd van wat je heb besteld.

Jammer als je iets gekocht heb en je kijkt op een andere site dat het dan of in de sale is of word goedkoper aangeboden dan bij jullie. Dus ik kijk ook even verder als ik iets leuks zie of het ergens anders goedkoper is. Maar omdat ik dit bedrijf vertrouw bestel ik toch altijd hier het is gelukkig maar 2 keer gebeurd nog dat ik teveel heb betaald. Maar mocht het in de toekomst weer gebeuren ga ik verder kijken. Ik besteed best altijd wat geld omdat ik 2 dochters heb en kost al genoeg:)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een topservice!! Ik bestel nergens anders meer!! Bestellen en dag later altijd trouw in de bus!! Ik ben 100% tevreden!!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum