Pluspunten
Mooie collectie, snelle levering en goede service
Pluspunten
De site is overzichtelijk. Bestellen gaat heel eenvoudig. Snelle levering.
VerbeterpuntenBij het instellen van het filter vind ik het jammer dat er bij prijs geen balkje is dat je kunt schuiven, met een van.... tm prijs.
Pluspunten
Snelle levering, kleding zit goed.
VerbeterpuntenZou leuk zijn als de levering dezelfde dag kon gebeuren, bv voor 11.00 besteld ‘s avonds in huis. Extra korting door een kortingscode
Pluspunten
Mooi kleertjes!
VerbeterpuntenWel graag ondanks drukte proberen aan de actie "voor 22:30 besteld, morgen in huis" te houden. Ik heb om 22:28 besteld maar het word toch nog pas dinsdag bezorgd. Jammer. Maar verder hebben jullie leuke kleding voor mijn kindjes!
Pluspunten
Ruim aanbod,overzichtelijk maw leuke webshop. Al enkele keren op besteld en nog nooit geen klachten gehad. Met 4 kindjes thuis is dit heel gemakkelijk.
Pluspunten
Erg fijne webwinkel, snelle levertijd en overzichtelijke website. Veel mogelijkheden om de zoekopdracht te filteren om zo nog beter te zoeken naar de leukste kleding!
Pluspunten
alle merken zijn er die je maar zoekt!! geregeld aanbiedingen!!
Verbeterpuntenbij lagere inkoop ook gratis verzenden. dan koop je toch eerder iets wat je leuk vind en vaker. wij Nederlanders gaan toch voor gratis verzenden, toch iets aantrekkelijker;-))
Pluspunten
Leuke website. Aantrekkelijke aanbiedingen. Overzichtelijk bestellen. Een dikke 10 voor mij.
Pluspunten
Altijd keurige service. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
VerbeterpuntenEcht niet een
Pluspunten
Snel geleverd/ goede kwaliteit
VerbeterpuntenProducten kunnen goedkoper en meer in de sale
Pluspunten
Overzichtelijke site, leuke kinderkleding van diverse merken en goede kwaliteit. Zeer snel in huis. En alles is goedgekeurd door mijn tiener, dus de tweede bestelling is alweer geplaatst.
Pluspunten
Ruim aanbod kleding Snelle levering Makkelijk retourneren Top service!
Pluspunten
Precies wat ik ervan verwacht.
VerbeterpuntenOntvangstbevestiging retouren per mail
Pluspunten
Ruim aanbod en mooie,frequente aanbiedingen.
VerbeterpuntenBij betaling met Bancontact keuzemogelijkheid bankapp. Milieuvriendelijker verpakken.
Pluspunten
Super fijne en overzichtelijk webshop!
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
Altijd positieve reacties bij vragen gehad. Snelle levering en goede kwaliteit van de kleding.
Pluspunten
Er zullen altijd ergens verbeterpunten zijn, vandaar geen 10nen! Super!
Pluspunten
Mooie collectie
Pluspunten
Producten van topkwaliteit. Perfecte communicatie, makkelijk betalen en super snelle levering. De beste webshop van Nederland by far!
Pluspunten
Hele fijne en mooie website. Snelle leveringen.
Pluspunten
fijn bedrijf!! goede service
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.