Pluspunten
Snelle levering, goede service en een heel leuke selectie kleding van verschillende merken.
Pluspunten
Super tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede afhandeling en bezorging
Pluspunten
Goede levering en verzendinformatie. Leuke kledingmerken.
Pluspunten
Snelle levering, alles dik in orde. Erg leuk dat er voor de kids altijd iets leuks bij zit.
Pluspunten
Ik kan achteraf betalen. Snelle levering. Producten zoals beschreven. Hoge kortingen. Mooie kledingstukken. Gratis retourneren. Heel betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
snelle levering, goede service, veel keuze
Verbeterpuntenik kan niet achteraf betalen. Dit is nu al de 3e keer dat het niet lukt.
Pluspunten
veel aanbod en leuke aanbiedingen
Pluspunten
Snelle bezorging, gratis bezorging voor klein bedrag af te kopen, geregeld voordelige acties
Pluspunten
Leuke merken en goed overzicht op de site.. goede acties met goede timing!
VerbeterpuntenMeer acties op schoenen
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Pluspunten
Top Site, goeie merken en snelle levering!
Pluspunten
Echt een top webshop! Snelle levering en een geen probleem service
Pluspunten
Dit is mijn eerste bestelling dus ik weet nog niet hoe het zit met de levertijd. Maar het is een heel handige website! Je kunt kiezen tussen jongen/ meisje of unisex! Voor mijn dochter die het liefste stoere kleding draagt is dat heel handig om te zoeken naar leuke kleding! Fijn dat je achteraf kunt betalen! Zo bestel je toch meer omdat je het terug kunt sturen en dan niet hoeft te wachten op je geld.
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit, goede site en snel geld terug bij retouren.
Pluspunten
Ze hebben alles wat je nodig hebt, en de bestelling is er binnen 2 werkdagen
Pluspunten
Snelle levering, fijn dat je eerst kunt passen en gratis retour kunt sturen. Bestellingen worden goed ingepakt. Bestel al lange tijd via hier en dat zal ik zeker blijven doen.
VerbeterpuntenZo nu en dan voor de vaste klanten eens een extra korting, bijvoorbeeld verjaardag van je kind of jezelf. Gewoon net iets extra's voor de vaste klanten. Of bijvoorbeeld een punten spaar systeem zodat je een tegoed opbouwt en dit kunt gebruiken bij een nieuwe bestelling.
Pluspunten
goede site levertijd ook hartstikke prima!
Verbeterpuntengeen idee
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.