Pluspunten
veel keuze, goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levertijd Maten kloppen
Pluspunten
De kleding staat lekker overzichtelijk op maat / geslacht gesorteerd, zodat je meteen weet of iets wel of niet in de juiste maat op voorraad is. Ze zijn klantvriendelijk en leveren snel.
VerbeterpuntenDe website loopt af en toe vast
Pluspunten
Zeer tevreden leuke aanbiedingen, veel keuze en merken die me aanspreken.
VerbeterpuntenDe web winkel zou ik handiger maken qua in te voeren keuzes.
Pluspunten
Veel merken en goede aanbiedingen. Je kan veel verschillende soorten filters aanklikken wat het zoeken makkelijk en overzichtelijk maakt!
VerbeterpuntenIk had laatst een artikel dat niet paste en dat wilde ik ruilen. Dan is er geen oplossing voor de verzendkosten die je opnieuw moet betalen. Dat vind ik wel zonde! Bij andere bedrijven krijg je de verzendkosten dan later terug.
Pluspunten
nog geen slechte ervaringen gehad bij bestellingen op kleertjes.com
Pluspunten
Snelle levering, gratis retour wanneer de verdeler kleertjes.com is, ook bij leveringen in België.
VerbeterpuntenVerduidelijking van verkoop door derden en hun verzend/retourvoorwaarden. Na zoveel maal te hebben besteld kwam ik uit de lucht gevallen toen bleek dat mijn gekochte item door het merkje zelf werd verzonden waardoor de retourkosten voor mezelf waren. De prijs bij kleertjes.com was de volledige prijs terwijl de prijs bij het merk op zich al aan -40% was. Item was te groot, retour (ben nog steeds wachtende op teruggave centjes) en bij het merkje zelf besteld. Super jammer!
Pluspunten
Goed selecteren geslacht, maat, etc. Genoeg beschikbaarheid in de maat die van mij van toepassing is. Betalen en adres selecteren, met optie afhalen ging snel.
VerbeterpuntenSlecht aangegeven waarom ik geen gebruik kon maken van AfterPay, Ik begrijp nog steeds niet waarom ik daar geen gebruik van kon maken. Ipv een link kopiëren en plakken in de zoekbalk, vind ik een directe link naar de juiste pagina van AfterPay handiger. Of dat er staat: bestelt u voor het eerst bij Kleertjes.com? Dan kunt u (nog) geen gebruik maken van AfterPay, klik hier waarom. Of iets in die trant. Mocht een andere reden van toepassing zijn, dan die reden. Nu was het voor mij de eerste keer dat ik überhaupt gebruik wilde maken van AfterPay, omdat ik nieuwsgierig was hoe dat zou werken.
Pluspunten
Snel, goede prijs, goede kwaliteit en hele leuke kleren! zeker een aanrader!
Pluspunten
- uitgebreide collectie - goede zoekfuncties
VerbeterpuntenIk vind de zoekfuncties al goed, maar het zou heel prettig zijn als je kunt zoeken op kledingstukken die (extra) smal zijn. Mijn zoon is namelijk heel smal en dit maakt het heel lastig om de juiste kleding voor hem te vinden.
Pluspunten
Snelle levering, goede omschrijving, goede kwaliteit, retour zenden is makkelijk.
VerbeterpuntenSoms mogen foto's iets duidelijker (soms is het een plaatje).
Pluspunten
mooie foto's, gemakkelijk te bestellen
Verbeterpuntenalle artikelen tonen, niet laden per 40 artikelen
Pluspunten
Heel overzichtelijk!
VerbeterpuntenBeoordeling invullen zou handiger zijn na aflevering van bestelde producten. In de winkelwagen kun je niet meer zien of het een meisjes of jongensboek was. Dan moet je het artikel eerst weer aanklikken. Ik heb een jongen en meisje die zo nu en dan in dezelfde kledingmaat zitten. Bij een tussentijdse check van de winkelwagen kon ik niet snel zien hoeveel ik voor ons dochter en hoeveel ik voor ons zoontje in de winkelwagen had.
Pluspunten
Snelle verzending. Groot assortiment. Verzenkosten af te kopen.
Pluspunten
Bestelling kwam super snel, volgens afspraak. Helaas 2 items te klein en niet meer in een grotere maat verkrijgbaar. Geretourneerd en ook direct het geld weer teruggestort gekregen.
Pluspunten
Goed te bereiken klantenservice zonder bandje direct persoonlijk contact!
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.