Pluspunten
overzichtelijk "winkelen" duidelijke foto's mooie aanbiedingen ik ben gewoon tevreden!
Pluspunten
Makkelijk, snelle en nette levering.
VerbeterpuntenIk heb me nu al 2 keer ingeschreven voor de nieuwsbrief, en zou dan een kortingsbon krijgen van 10 euro. Ik heb echter deze kortingsbon nooit gehad, na beide inschrijvingen niet (sowieso gek dat je 2 keer in kan schrijven), ook niet in mijn spam folder. Jammer dat ze hiermee adverteren maar het vervolgens (misschien door software probleem) niet doorvoeren.
Pluspunten
Mooi assortiment Brede keus Snelle levering
VerbeterpuntenLookbook Aanbeveling wat leuk bij een kledingstuk [ast
Pluspunten
Alle bestelde kleding zoals beschreven. Snelle levering en netjes verpakt.
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenGratis verzendkosten
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Boven €49,- is het gratis verzenden. Retouren is gratis en gemakkelijk door de retoursticker. Bedrag staat snel weer op je rekening.
Pluspunten
# ruim aanbod # mooie kortingen # goede prijs/kwaliteit # snelle levering
VerbeterpuntenEigenlijk heb ik niet direct verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding, mooie kwaliteit en een prettige site.
Pluspunten
Snelle levering. Geld van retour stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening.
Pluspunten
Snelle levering. Nette afhandeling van retour artikelen. Veel keuze. Overzichtelijke site.
VerbeterpuntenBij jurkjes direct de bijpassende legging als optie laten zien.
Pluspunten
Snelle levering en mooie kleding
VerbeterpuntenSommige merken zijn te duur. Kinderen groeien tenslotte snel uiteen maat.
Pluspunten
Leuke kleren Goede service Vriendelijk
Pluspunten
Keurige snelle levering
VerbeterpuntenOp andere websites is de sale qua korting vaak iets hoger. Dus bij jullie 40 en op de andere site 50% korting op hetzelfde moment. Jullie assortiment is echter groter.
Pluspunten
Nog nooit geen gedoe gehad! Webshop werkt erg makkelijk en is duidelijk. Leveringen ook volgens afspraak Winkel steeds meer in deze webshop en dat bevalt erg goed.
Pluspunten
Gewoon super bedrijf
Pluspunten
Leuke kleren en fijne prijzen
Pluspunten
duidelijke website met goede filteropties (heel belangrijk!) goede aanbiedingen
Pluspunten
Met de komst van ons eerste kind zag ik door de bomen het bos niet meer qua websites waar je babykleding kunt bestellen. Toen ik Kleertjes.com eenmaal gevonden had, wist ik: hier kom ik vaker terug. Tot nu toe is dit de site waar ik bijna alles voor onze kleine meid haal. En wel hierom: Kleertjes.com is een site die heel fijn werkt: het is erg overzichtelijk, je hebt veel zoekfuncties/filters, foto's van de kleding zijn duidelijk en realistisch: wat je in de bus krijgt, komt overeen met wat je op de foto ziet. Fijn dat je op de foto ook kunt inzoomen om details van de kleding te zien. Wat ik helemaal top vind, is dat je de verzendkosten kunt afkopen. Dit is ideaal, want zo kun je ook een bestelling plaatsen zonder dat je aan een minimum-bestelwaarde zit. Al heb ik toch al gauw meerdere items als ik aan het shoppen ben... :) Met de klantenserivce heb ik (nog) geen contact gehad, maar het afhandelen van de bestellingen gaat probleemloos en snel. Gemakkelijk betalen via iDeal en de verzending verloopt snel: de volgende dag al in huis - en tot nu toe nog nooit vertraging gehad. Onze kleine meid is pas 4 maanden, maar haar kledingkast is dankzij Kleertjes.com al aardig gevuld. De komende maanden en jaren zal ik hier nog veel bestellen, want de site biedt gelukkig niet alleen babykleding aan, maar ook kleding voor oudere kids. Ik zeg: ga zo door! :-) groet, Tessa.
VerbeterpuntenGeen. Ik heb een keer gehad dat de kortingsprijs niet juist werd weergegeven op de pagina, maar in het winkelmandje wel. Maar dat was waarschijnlijk een technisch foutje en kan gebeuren.
Pluspunten
zelfs na garantieperiode toch nog teruggave in de vorm van een waardebon na een klacht! top!
Pluspunten
Helemaal top!
Pluspunten
Altijd super snelle service
Pluspunten
Mooie kleding, goede aanbiedingen en snelle, goede service
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.