Pluspunten
Fijn dat artikelen even bewaard worden in je winkelmand!
Pluspunten
snelle levering en hippe kleding. onze meid kijkt al weer uit naar het volgende pakket.
Verbeterpuntengeen, gewoon een super bedrijf.
Jullie kortingscodes zijn enorm onduidelijk
Pluspunten
Altijd zo leuke kleren met daarbij nog eens een goede prijs/kwaliteit!
Pluspunten
Super leuk spul. En leuke akties. We hebben 3 opgroeiende jongens die hebben wel wat kleding nodig. En hebben alle 3 hun eigen wil qua kleding en schoen. Bij kleertjes.com kunnen ze altijd met mij iets vinden wat ze mooi vinden en met plezier dragen.
Pluspunten
Veel aanbod, snelle levering
VerbeterpuntenGeef bijpassende kleding als optie aan. Bijv de juiste kleur maillot bij een jurk van hetzelfde merk
Pluspunten
Veel keus!
VerbeterpuntenZou fijn zijn als het vanaf bijvoorbeeld 25 euro gratis verzenden zou zijn
Pluspunten
hippe kleding, goede aanbiedingen, snelle levertijd
Verbeterpuntenwebsite toont te weinig kledingstukken onder elkaar
Pluspunten
Snelle service, veel aanbod, goede prijzen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ik bestel heel veel van mijn dochters kleding bij Kleertjes.com. Alles gaat altijd soepel: bestellen, leveren en, indien nodig, retourneren. Echt top!
Pluspunten
site is erg overzichtelijk !!
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice wanneer er iets fout gaat; snelle bereikbaarheid en afhandeling!
VerbeterpuntenWat vaker acties
Pluspunten
Goede producten en een goede prijs!
Pluspunten
fijne site, veel keuze, prima levering en servicevoorwaarden. ook terugzenden gaat snel en je hebt 2 keuzes. geld terig of bewaren. dat laatste vind ik ook heel handig.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit van alle kleertjes.
Pluspunten
Super leuke collecties, snelle levering!
VerbeterpuntenOp pakketje, in geval van bezorging bij postnl punt: huisnummer van klant noteren. Bij jumbo duiven bergen ze pakjes op op achternaam en huisnummer. Maar dan staat mijn huisnummer er niet op....pakjes zoeken duurt daardoor lang en lastig voor medewerkers (in dit geval) van Jumbo
Pluspunten
Heldere website en vlotte levering van bestelde kleertjes. Wij zijn heel erg tevreden en shoppen graag op kleertjes.com!
VerbeterpuntenGeen; alles verloopt al zeer plezierig!
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbiedingen. Fijn contact.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.