goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg snelle levering. Producten altijd in goede staat in huis. Soms zit er een ballon oid in. Erg leuk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al een aantal jaren tevreden, mooie collectie in schoen en kleding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Graag koop ik bij kleertjes.com. de site is duidelijk, goede foto's, goede zoekfuncties. Lekker breed assortiment voor alle leeftijden. Ook hebben ze regelmatig leuke acties. Het verzenden is top! Is snel en goed verpakt.

Zelf vind ik de tussenstap bij het filteren van de maat niet nodig, peuter/kleuter. Zelf zou ik liever gelijk de maat aanklikken. Maar wellicht zit er een goede gedachte achter en vinden andere klanten het juist wel prettig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een super fijne webwinkel, erg overzichtelijk. Mooi hier wordt ik vrolijk van.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gaan goed mee betreft aanbiedingen en prijzen van andere aanbieders

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kleding voor mooie prijzen en elk wat wils

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kleding.. veel soorten en prijzen. Heel vaak in de aanbieding. Je kunt nog achteraf betalen, zo dat je veel tijd heb om te passen of ruilen. Ik koop regelmatig bij kleertjes.com

Niet... ik ben tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super tevreden!! Ook als je klantenservice belt denken ze met je mee en word je goed geholpen!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

op je gemak de items bekijken met een kop koffie erbij. Geweldig! Levering snel en kwaliteit super.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geen verzendkosten! Zo fijn! Heerlijke shop, leuke kortingen en goede materialen.. ik kom zeker terug!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles keurig op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze en mooie kleren

items gemakkelijker toe te voegen aan de wenslijst en wenslijst zelf gemakkelijk zichtbaar (zoals bij zalando)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, goede prijs. Ik koop graag kleren en schoenen voor mijn dochter bij kleertjes.com.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering. Mogelijkheid om achteraf te betalen, zodat je rustig thuis kan passen en enkel betaalt wat je houdt, en de rest gratis kan terug sturen.

Moeilijk om een beoordeling over een product te schrijven. Op basis van de benaming weet ik niet precies over welk item het gaat. Misschien kan er een foto toegevoegd worden?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit is de enige firma waar bij tot op heden nog niets is fout gelopen top,

perfect, zeker aan te bevelen

miss nog wat verbeter punten omtent de benamingen op zoeken als bijv legging/ spijkerbroek etc

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitgebreid aanbod in merkenkledij!

Aanbieden/adviseren van combinaties zou leuk zijn (rok + bijpassende sweater). Deze ideeën kan je ook meegeven door bijvoorbeeld een lookbook pagina te maken met fotos van modellen die de combinaties presenteren en waarbij je dan rechtstreeks kan kiezen om de combinatie kopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze snelle levering achteraf betalen bij retour zending nette vlotte afhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website. Veel keuze. Leuke aanbiedingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super site! Goede prijs Aanbod TOP

Ga zo DOOR!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima communicatie. Mooie producten. Goede zoekfunctie (filtermethode) webshop.

Retourprocedure zou sneller kunnen

goede service, goed behandeld

De site werkt heel langzaam en super slecht met een ipad. Ik kan bijv niet met visa betalen, dat pakt hij steeds niet. Ook onthoudt hij vaak het winkelmandje niet en dan log ik weer in en zit alles 2 x in mn mandje. Je kan het dan niet eenvoudig wegklikken, dat moet per item en dan gaat hij weer helemaal laden. Voordat je dan klaar bent.... irritatie punt. Succes fijne dag, groet Sabina

Bergweg 60

1217 SC Hilversum