Pluspunten
Super snelle service en levering!
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice, breed aanbod
Pluspunten
snelle levering, mooie aanbiedingen, goede kwaliteit kleding. Ik koop hier al kleding sinds geboorte kinderen ( nu 10 en 8). Afkopen gratis bezorgen, voor een jaar: ideaal. Makkelijk en prettig zoeken.
Verbeterpunteniets kleins, bij website moet je na elke pagina klikken om meer artikelen te bekijken, voorheen was dit niet zo. Dit shopt minder prettig.
Pluspunten
Veel keuze en goede kwaliteit kleding
Pluspunten
Met grote regelmaat leuke acties Snelle levering en nette verwerking van retouren
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering van goede kwaliteit kleding! Ook nog een super hippe kleding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vele merken, snelle levering. Makkelijk retourneren
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goeie prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site, snelle service!
Pluspunten
Ben zeer tevreden over kleertjes.com. Aanbiedingen zijn ook echt aanbiedingen van kwalitatief mooie producten. Levering is altijd volgens wens en bij eventuele vragen wordt er altijd adequaat gereageerd. Kortom top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitgebreide filter, erg handig...
Pluspunten
heel prettige website met mooie aanbiedingen
Pluspunten
Ruime sortering. Snelle afhandeling retouren.
VerbeterpuntenDe levertijd is vaak langer dan er staat.
Pluspunten
Snel en overzichtelijk
VerbeterpuntenMeer in de sale
Pluspunten
Afterpay is ideaal. Je krijgt keurig bericht dat ze een aantal dagen later leveren in actie periodes en dan nog komt het maar 1 dag later. Ideaal om meteen je eigen bezorgdag en plek te kiezen. Veel keus, ook in de outlet!
VerbeterpuntenTot nu toe geen... Werkt perfect!
Pluspunten
Snelle service en gratis retour.
Pluspunten
Super leuke kleding voor onze jongens! Vaak korting op kleding, zodat het betaalbaar blijft, dit is erg fijn, zeker wanneer je de kids zo hard groeien. Zeer goede kwaliteit en zeer snelle bezorging.
VerbeterpuntenGeen, zeer tevreden
Pluspunten
Altijd vriendelijk bij de klantenservice en lossen alles direct op! Dik tevreden hierover!!
Pluspunten
Zeer nette en snelle levering!!
Pluspunten
Altijd snelle levering
Pluspunten
Veel keuze, meer dan je zou verwachten. Snelle levering, heel fijn!
VerbeterpuntenGeen idee...
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.