Pluspunten
netjes verpakt, snel geleverd en goede prijs en kwaliteit
Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding is prima! Ruim aanbod en supersnelle levering.
Pluspunten
Altijd op tijd leveren
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Ik bestel sinds aantal jaar bij Kleertjes.com , ik word erg blij van de levertijd, de afhandeling van retouren en natuurlijk het enorme aanbod! Ik koop de verzendkosten af in januari omdat ik weet dat het zeker ga gebruiken ieder jaar .
VerbeterpuntenOprecht hebt ik nog geen mindere ervaringen gehad!
Pluspunten
Snelle levering en kleine prijzen
Pluspunten
Altijd een leuke collectie en scherpe prijzen. Levering altijd op tijd. Mijn zoontje is vaak beter te porren om via internet te bestellen dan te winkelen ;-)
VerbeterpuntenSchoenafdeling zou nog wat uitgebreider kunnen.
Pluspunten
goede kwaliteit en service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, overzichtelijk scherp geprijsd
Pluspunten
- Ruim assortiment Leuke merken (niet overal te krijgen) goede uitverkoop snelle service, klantenservice erg aardig
VerbeterpuntenKan het zo niet bedenken. Ik ben echt fan :-)
Pluspunten
Supersnelle levering! Mooie aanbiedingen!
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, super snel, mooie prijzen en kwaliteit is top!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding prima
Pluspunten
Super snelle levering en de bijgeleverde ballon vinden de kids super!!!
VerbeterpuntenGratis leveren ook onder een bepaald bedrag?
Pluspunten
Grote keuze, snelle levering, altijd leuke promo's! Bij terugzending ook nog nooit problemen gehad! TOP!!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik shop altijd relaxed uit huis. Kinderen houden niet van shoppen. Zo gaat t perfect. Goede service veel keuze en snel. En de ballon blijft leuk!
Pluspunten
Veel keuze Fijne website Snelle levertijd Verschillende betalingsmogelijkheden
Pluspunten
altijd op tijd prima service goede kwaliteit
Verbeterpuntennee ga zo door
Pluspunten
Snel Leuke aanbiedingen Vaak aanbieding, Leuke, mooie kleding Voor jongens en meisjes In veel maten verkrijgbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
verpakking van de gekochten spullen. snelle levertijd. prijs, kwaliteitsverhouding top
Pluspunten
Leuke collectie, veel verschillende merken. Snel geleverd en makkelijk retour te sturen.
Pluspunten
Veel keus, ook altijd wat in de sale. Snelle levering. Ook een hele fijne klantenservice.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.