Een zeer fijne webshop!

Al enige jaren maak ik gebruik van de webshop kleertjes.com En gewoon alles klopt mooie merken snelle service snelle antwoorden gewoon nog nooit een negatieve ervaring mee gehad. Wat ook fijn is dat er voor elke portemonnee iets te koop is. Zo heb ik regelmatig iets gekocht met 70% korting fantastisch. Kortom ga zo door. Inmiddels heb ik 2 pubers die volwassen maten dragen maar voor de jongste zal ik zeker nog regelmatig iets bestellen.

Super service!

Snelle levering, goede concurrerende prijzen en hele ruime keus, voor elk budget iets wils!

De verwerking van de retouren duurt erg lang

In September kleding retour gestuurd. Op 23 November is deze retour nog steeds niet verwerkt met het gevolg dat Riverty aanmaningen gaat sturen met de benodigde kosten. Erg vervelend!

Perfecto

Toffe prints, coole kleurrijke kwaliteitsvolle merkkledij aan betaalbare prijs!! Tiptop en vlotte levering en correcte klantenservice!! Mijn kids zijn steeds dolblij met hun pakketje!!

Een fijne website met veel keus

Een fijne website met veel keus. Als er iets niet is of er gaat eens wat mis word het netjes overlegd en opgelost. Kortom fijne site

GEWELDIG

snelle, vlotte, correcte levering, ik bestel bij jullie kleren van toen mijn oudste dochter een jaar of 9 was ze is inmiddels 15jaar

Leuke kleren voor leuk geld

Misschien als tip dat bijpassende sets van bijv joggingsbroek en trui bij elkaar zichtbaaar zijn

In een woord: heel duidelijk allemaal weer gegeven

Prima ervaring en de juiste weergave qua kleding

Elke keer weer perfect

Leuke items voor jongens van mooie merken, die super betaalbaar zijn! Goede service. Bezorging loopt soepel. Retour sturen is gemakkelijk. Top site om kinderkleding te bestellen.

Groot assortiment, leuke prijzen

Veel keuze in de webwinkel, vele merken. Tijdens de sale vaak leuke korting. Snel verzonden en makkelijk te bestellen.

Super mooie kleding

Ik ben zeer tevreden over de producten en kwaliteit Super snelle levering En retour is heel makkelijk En krijg binnen 2 weken het geld van de retour op je rekening Ik ben heel blij met kleertjes.com En is betaalbare in deze tijd

ik hou van kleertjes.com echt ik kan als makkelijk het vinden groot soorten en mooie merken en sneeeel leveren. bedankt kleertjes.com

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Bij verkeerde maat eenvoudig te retourneren. Kleinkinderen zijn altijd blij met hun kleding

Goede kwaliteit mooie prijzen geweldige levering

prima service

daarnaast fijne kleding meestal zijn de kinderen er blij mee.

snelle levering, mooie kleertjes

Mijn ervaring met kleertjes.com is heel goed. Snelle levering! De betaalbare kleertjes zien er goed uit. Of de pasvorm oké is weet ik nog niet, zijn Sintcadeautjes

Geen eenduidig retourbeleid

Onoverzichtelijk als 1 bestelling uit 4 dozen bestaat. Ik mis het kunnen achterhalen welke partij verzend zodat via profiel in ieder geval terug te vinden is welke kleding bij welke doos/leverancier hoort

Snelle levering en netjes verpakt, ruim assortiment, leuke merken, goede aanbiedingen en bovenop mijn bestelling nog een extraatje. Ga zo door !

Super goed

Onwijs makkelijk om vanaf de bank te bestellen. Je kan je verzendkosten afkopen zodat je het hele jaar gratis verzenden hebt dus dan bestel je ook makkelijker 1 artikel. Retour zenden is makkelijk hoef je niks voor te doen. En binnen een week afgehandeld en je geld terug op je rekening. En ook niet geheel onbelangrijk ze hebben onwijs leuke kortingen dus hou de site in de gaten en je mail voor leuke korting codes

altijd tevreden

ik shop regelmatig bij kleertjes.com. de verzending is snel, de communicatie is goed en de klantenservice is erg vriendelijk en snel

Alles zit goed

Zowel de maten als kleur zijn top!

Geweldige kleding!

Kleding die betaalbaar is en ook nog eens super van kwaliteit is! Makkelijke website, overzichtelijk en goede filters om in te zetten.

Duidelijke site,en hele snelle levering .

Super webshop

Hier hebben ze een zeer ruime keus, snel geleverd. Regelmatig leuke aanbiedingen. Evt problemen worden snel en fijn opgelost..

Snel, prima geregeld!

Bergweg 60