Pluspunten
leuke kleren van goede merken voor een prima prijs
Pluspunten
De bestelling klopt altijd, levering altijd snel en op tijd! Een keer schoenen gekocht 2 mnd later kapot ik mocht ze opsturen en kreeg gelijk nieuwe! Hoe groot je bestelling ook is, je kunt altijd voor Afterpay kiezen. Dit is heel fijn als je even niet in de gelegenheid bent om te gaan shoppen. Kosteloos retourneren. Van klein tot groot de maten. Kortom daarom mijn 5 sterren jullie hebben het VET verdient!!
Pluspunten
Super goede service echt heel erg tevreden!!
Pluspunten
Een fijn bedrijf met ruime keuze aan kleding van verschillende merken. De levertijd is snel en netjes.
VerbeterpuntenMoest vandaag 3 keer doen over het invullen van een nieuw wachtwoord omdat ik deze vergeten was. duurde erg lang voor ik de bestelling kon voltooien.
Pluspunten
Afterpay en keuze in bezorgdagen
Pluspunten
Zeer ruim aanbod, veel filter mogelikheden, vlot om te bestellen en snelle levering. Voor kinderkledij onze favoriete site en beter dan Z....
VerbeterpuntenMogelijkheid aanbieden om bij lange broeken aan te duiden dat je geen jeans wilt. Dat zou het vinden van een lange broek die geen jeans is oneindig veel makkelijker maken.
Pluspunten
Ze hebben een groot assortiment met hele leuke kleding en schoenen. Je kan gemakkelijk zoeken door de goede filters en de overzichtelijke pagina. Ook zijn er vaak goede aanbiedingen!
Verbeterpuntende mobile website heeft de neiging, als je te snel door wilt klikken, heel ver terug naar boven te springen. als je dan al even aan het zoeken bent kan je weer opnieuw beginnen.
Pluspunten
Mooie site, voor kleding voor mijn kleinzoons
Pluspunten
Mooie collectie met betaalbare merkkleding
Pluspunten
Bestel niet zo vaak maar altijd super geleverd. Indien nodig heel makkelijk retour dmv label. Duidelijke communicatie. Helaas is mijn zoon bijna kind af...
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en prijs verhouding. Vaak leuke aanbiedingen.
Pluspunten
Altijd snelle service, en goede betaalmogelijkheden
Pluspunten
Hele snelle levering en makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenEigenlijk niks
Pluspunten
Snelle levering, alles is netjes verpakt
Pluspunten
snelle levering, fijne acties
Pluspunten
Leuke collectie, veel keus, super leuke prijzen, snelle levering, keurige klantenservice
Pluspunten
Veel verschillende merken op voorraad en het wordt vlot geleverd.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, klantvriendelijk
Verbeterpuntennog niet bemerkt
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.