Pluspunten
Vlot
Pluspunten
Erg snelle service Altijd netjes verpakt Duidelijke site Retourneren gratis, erg pluspunt! ( ik bestel soms meerdere maten aangezien ik twins heb en niet altijd de maat juist is)
VerbeterpuntenSite bij betalen met afterpay blijft soms weleens hangen, dan kan ik niet verder en ook geen bestelling plaatsen.
Pluspunten
Ben erg tevreden over de service van kleertjes.com. Als je belt met de servicedesk denkt het personeel altijd met je mee. Complimenten. Mooi assortiment kinderkleding gecombineerd met snelle levertijden maakt dat ik er graag winkel.
VerbeterpuntenGa vooral zo door kleertjes.com. Zou het leuk vinden als jullie ook met styling tips zouden komen. En misschien meer variatie in de kleine attentie in de doos. Nu al een aantal jaar de ballon. Kinderen vinden het leuk, maar nog leuker als er elke keer iets anders in de doos zit. Maar gaan must hoor, want kids zijn altijd blij.
Pluspunten
Goede service als er iets niet juist is in de levering. Super snelle levering
Pluspunten
Snel, kwaliteit, ruime keuze, mooie merken
VerbeterpuntenAls vaste klant soepeler omgaan met een sporadische klacht
Pluspunten
Meerdere malen kleding besteld voor onze zoon. . Gewoon super tevreden.. leuke merken.. moeilijk in de stad of dorp te vinden.. daarom koop ik graag bij kleertjes.com
Pluspunten
handige overzichtelijke stie, betaling gaat soepel fijne site om te gebruiken
Pluspunten
Hele leuke mooie meisjes jongenskleding.
VerbeterpuntenGratis verzenden.
Pluspunten
Bovenstaande punten zijn optimaal van toepassing! Snelle levertijd. Eenvoudig en kosteloos retour zenden. Kortom hele betrouwbare partij.
Pluspunten
Snelle, nette levering, vriendelijke klantenservice.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Gratis verzenden en retour! Voorgedrukt etiket om retour te verzenden! Duidelijke communicatie over wanneer pakket vertrekt en wanneer je het mag verwachten! Proper ingepakt! Frequente verminderingsacties!
Verbeterpuntendoe zo verder!!!!
Pluspunten
Betrouwbaar, zelf leverdatum kunnen kiezen, netjes op hoogte gehouden van aflevermoment.
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle en goede levering. Veel keuze aan kledingmerken en altijd sale producten.
Pluspunten
veel keuze, snel binnen, nooit problemen, goede omschrijvingen van product. Valt zelden tegen. Leuk de verrassingen in het pakketje!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering. Heel betrouwbaar.
Ik baalde na mijn aankoop van een donkerblauwe le chic jas in maat 128 ,die mijn kleindochter nog niet had gedragen , een mail te ontvangen,dat dezelfde jas te bestellen was met 20 0/0 korting . Ik had de kortingen opgezocht maar dit stond niet vermeld!
Pluspunten
Ik had de verkeerde maat besteld en ven vervolgens dezelfde dag super goed door een verkoopmedewerker geholpen. Echt een top service!
VerbeterpuntenBij het omruilen van hetzelfde artikel voor een andere maat zou het fijne zijn dat dit omgeruild zou kunnen worden i.p.v. opnieuw te bestellen. Verder helemaal tevreden!
Pluspunten
Vrijwel alles is positief aan de webshop. De kwaliteit, levering, service, alles is top!!
VerbeterpuntenIk mis het spaarsysteem wel een beetje. Ben zelf best een trouwe bezoekster en koopster en mis af en toe wel de beloning hiervoor.
Pluspunten
snelle service veel keuze
Verbeterpuntenmeer acties zonder uitzonderingen van merken spaarkaart
Pluspunten
Fijne website met genoeg keuzemogelijkheden.
VerbeterpuntenNiet!
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.