Veel keus en super prijzen

Wow! Mijn eerste bestelling gedaan vandaag. Met alles waren jullie de goedkoper dan andere aanbieders. Ik hoef niet meer de vergelijken want het is duidelijk: de beste prijzen vind je bij kleertjes.com

Favoriete webshop!!!!

Echt mijn favoriete webshop! Leuke kleertjes goede prijzen leuke aanbiedingen! Gemak!! Heel belangrijk! Snel in huis makkelijk retourneren!! Super alleen maar goede ervaringen!

Geweldige online winkel met goed koopjes

Het is makkelijk om op kleertjes te shoppen en te bestellen. Er zijn maar een paar stappen nodig en de bestellingen komen snel aan. Ook is retourneren van de kleren snel gedaan. Ik ontvang snel een vriendelijke mail om te laten weten dat het gelukt is. Ook zijn er altijd kortingen en dat is altijd leuk!

Gewoon super!

Altijd fijn om hier kleren voor mij kinderen te bestellen. Mooie kleding en erg snel in huis! Gewoon top!

geweldige site

Supervriendelijke klantenservice! Altijd een mooi prijsje te zien vergeleken bij andere sites of winkels. En als je ingeschreven staat voor nieuwsbrief, vrijwel altijd een extra korting op reeds afgeprijsde artikelen! Als ik een leuk artikel in een andere winkel zie, check ik altijd Kleertjes.com voor een betere prijs! Geweldige service, volgende dag in huis, mogelijk achteraf betalen en gratis retour! Wat wil je nog meer ;)

Best warm

Goed prijs, goes maat en kwaliteit snel levering .ben tevreden met service later betalen.

Vlotte duidelijke communicatie

Alles verloopt op wieltjes. Steeds tevreden met de geleverde producten. Ook snelle opvolging als je een vraag hebt. Een aanrader

Te groot

De broeken zijn van goede kwaliteit maar de maat is groot, dus mijn beleving is deze een maat kleiner bestellen dan nodig is

Balen voor deze mooie broek

Prachtige broek! Maar de taille is te strak er zit geen rek in. Echt super super jammer. Moest hem daarom terug sturen

Fijne site

Alles was perfect!

Ontzettend leuke kleertjes! Eigenlijk te veel keuze. Kinderen waren ook ontzettend enthousiast. Kleertjes.com is goed overzichtelijk en een snelle verzending. Een tevreden mama en kinderen !

Fijne webwinkel

Regelmatig aanbiedingen, ruime keuze.

Snelle levering en makkelijk bereikbaar bij vragen..

Ik koop bijna alle kleertjes van onze zoon op Kleertjes.com

Handige zoekmachine, super leuke, mooie kleding en vaak voor hele leuke prijzen/aanbiedingen.

Super leuke aanbiedingen

Fijne webshop! Erg leuke aanbiedingen, breed assortiment voor alle leeftijden van onze kinderen, en een snelle levering. En als er een keer iets niet goed is bieden ze een goede service.

Alles verloopt super vlot!

Super leuke webshop, veel promo’s en uitstekende service. Echt een aanrader!

Goede Service, snelle verzending en retouren worden super snel verwerkt. In een woord geweldig :)

Perfect!

İk heb erg tevreden webshop..

Overzichtelijke site en snelle service gewoon “perfect”

Super overzichtelijke site en snelle service Perfect gewoon dus!

Snel geleverd en goed bereikbaar voor vragen

Snel en netjes geleverd. Product zoals beschreven en super leuke prijzen.

Snelle levering, leuke kleding!

Correcte website met vlugge levering

Goede website met snelle levering

Zeer goede ervaringen met deze webwinkel

Goede kwaliteit, vlotte levering en goede prijs -kwaliteit verhouding . Kortom een betrouwbaar adres.

Heerlijk om rustig achter de pc een kraamcadeau uit te zoeken! Leuke keuze voor redelijke prijzen. 1 tip: laat er ook keuze zijn voor een felicitatiekaart bij de baby maten! Nu laat ik het gemakkelijk bezorgen .... maar moet op aparte kaart vermelden. Een afz. invullen zou ook kunnen!

Goed werkzame site vol met leuke merken!

Het zoeken en filteren op je wensen gaat via kleertjes.com supersnel. In het mega aanbod wat kleertjes.com heeft, vind je daardoor toch snel wat je zoekt.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum