Pluspunten
Mooie goede kleding Overzichtelijke site Leuke collectie Goede klantenservice
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Nooit problemen met bestellen/ betalen/ bezorgen gehad! Prima!
Pluspunten
Heel gezellig en leuk professioneel bedrijf! Perfecte service en super snelle levering!
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door:-)!
Pluspunten
Ik bestel al lange tijd bij kleertjes.com. Bestelling wordt altijd snel en netjes geleverd. Bij vragen altijd een snelle en servicegerichte reactie.
VerbeterpuntenWat mij betreft geen ballonnen meer bij een bestelling. Ik gooi ze nu weg en dat is zonde.
Pluspunten
Handige webwinkel met fijne filtermogelijkheden en handige sorteeropties. Dat is wel fijn met zo'n ruim aanbod!
Pluspunten
Zeer uitgebreid, overzichtelijk en snel geleverd. Erg goed!!!!!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Altijd een hele goede service en goede afleverig. afterpay vindt ik Handig omdat je dan als het niet goed is je het terug kunt sturen en hoeft af te rekenen wat je houdt.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten super goed bedrijf houden zo ..
Pluspunten
Snel geleverd, fijne website
Pluspunten
Leuke kleding, snelle levering
Pluspunten
Goede website goede kleding kwaliteit. 1 woord SUPER
Pluspunten
Veel keus en snelle levertijd. Mooie kleding!
Pluspunten
Super service Top promo's/solden van dure merkjes Veel mails maar kort en duidelijk dus is geen probleem Toffe kortingscodes
VerbeterpuntenAls ik dan toch iets moet zeggen als tip :-) de datum van de kortingscode heb ik zelf niet altijd in de gaten en vervalt me soms te snel...
Pluspunten
Erg tevreden. Koop hier graag kleren voor de kindjes
Pluspunten
Leuke spullen, heel duidelijke website. Als er sale is, is de korting erg interessant. Fijn is dat de kinderschoenmaten verder gaan dan 39. Snelle levering.
VerbeterpuntenVeel artikelen hebben nog geen review, ik vind dit altijd prettig om te lezen bijv of een artikel groot of klein valt. Misschien klanten meer stimuleren tot het posten van reviews?
Pluspunten
Duidelijk site
VerbeterpuntenActiecodes werken niet
Pluspunten
Snelle levering, mooie merken, prima kwaliteit!
VerbeterpuntenAls er sale is, doe dan alle merken tegelijk in de sale.
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site, makkelijk en snel keuzes te maken.
VerbeterpuntenVan de nieuwe collectie zijn er vaak snel maten op. Nalevering zou handig zijn.
Pluspunten
altijd netjes geleverd!
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.