Pluspunten
Snelle,vlotte levering,is altijd sneller dan ik kan hopen.Netjes ingepakt,lijkt op een cadeautje en ook altijd die leuke ballon erbij.Super!
Pluspunten
goede service, leuke merken
VerbeterpuntenWanneer je in 1 order kleding hebt van kleertjes.com en gabbiano werkt de waardebon niet. Wanneer je in 1 order kleding nieuwe winterkleding hebt, maar ook andere kleding, werkt de actiecode niet. Erg onhandig.
Pluspunten
Groot arsortiment, met de leuke merken kinderkleding. Voor iedereen zit er iets bij.
VerbeterpuntenNiet te veel mails sturen. Een mail per week is ruim voldoende!
Pluspunten
Mooie merken, leuke balonverrassing bij een pakketje.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie collectie, fijne kortingsacties en snelle betrouwbare levering. Ooit één keer een klacht gehad en die werd supersnel en keurig afgehandeld.
Pluspunten
Fijne webwinkel. Leuke producten. Snelle levering. Goede klantenservice.
Pluspunten
overzichtelijke website en heel fijn dat je achteraf kunt betalen voor de kleding die je houdt.
VerbeterpuntenIn de filters de prijs zelf aan kunnen passen (nu maar 2 mogelijkheden). Foto's van bijvoorbeeld de jassen met een model maken.
Pluspunten
Ontzettend veel keus, makkelijk te doorzoeken site.
VerbeterpuntenBij teruggaan naar je zoekresultaten niet altijd op het laatst bekeken artikel terug geplaatst, soms weer terug bij het eerste artikel.
Pluspunten
Snelle levering en leuke kleding!
Pluspunten
hele duidelijke site, snelle levering! super shoppen op dezze manier! ga zo door!
Verbeterpuntenik weet niets te noemen
Pluspunten
Super fijne winkel! Zelfs toen ik spoed had, mocht ik het bij ze ophalen!
VerbeterpuntenIk kan er zo echt geen bedenken.. Toppers zijn het!
Pluspunten
Leuke kleding Snelle levering Retourneren is gemakkelijk
Pluspunten
snelle bezorging en makkelijk retouren. het is zoals het is
Pluspunten
zeer snelle levering gratis verzending prijs is heel goedkoop zeer betrouwbare site ( geen **** kledij) groot pluspunt
Verbeterpuntenkleren staan wat door elkaar misschien op voorhand zelf prijs hoog laag rangschikken en er voor zorgen dat julle blijven bestaan ik doe alvast mee
Pluspunten
Super leuke, betaalbare merk kleding die altijd zorgvuldig en snel geleverd wordt. Ik wil niks anders meer.
Pluspunten
Snel in huis!
Pluspunten
Super snelle levering en hele goede kwaliteit kleding en de website is makkelijk in omgang. Alleen maar credits voor jullie. Shop graag bij jullie:-)
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik niks verzinnen. Ga zo door
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.