Snelle goede service

Makkelijk bestellen en snelle service.

Kleertjes.com leverd zijn producten goed en snel!!

Bestel vaker bij kleertjes.com en ben zeer tevreden !!Producten worden snel geleverd en de kwaliteit is goed.

Fantastic!!

Een super fijne winkel, ik kan even een eigen kleding winkel zijn met onze zoon. (die ik echt geen winkel in krijg) Wij plannen een dag, de pas dag. En mama besteld samen met onze jongen leuke kleding. Welke zijn echt mooi welke zitten lekker.... zijn er geen kriebels... In de truien of broeken. En nu... Weer super geslaagd. Heel dankbaar dat we veel kunnen en mogen bestellen. Uiteraard doen we alles passen en wat niet goed is netjes terug in de verpakking. Zoals het hoort! bedankt echt super bedankt! Kind blij mama blij!

Zeer goed!

Overzichtelijke site, goed zoek functies, goede aanbiedingen en snelle levering. Ook retourneren gaat gemakkelijk.

Altijd tevreden tot de laatste x

Altijd tevreden geweest , tot voor ons de laatste x !! Spullen besteld en niet gekregen zou daags voor de verjaardag komen , gebeld en laten je gewoon zitten zonder iets ?? Valt ons zwaar tegen van kleertjes .com , spullen netjes betaald , maar eerst alles uitzoeken voor hun zelf dan pas de klant , voor ons komt dat koud op het dak en voelt niet als service sorry , had wel iets anders kunnen bedenken , wij hebben gewoon onze plicht gedaan , netjes besteld en betaald , dus de fout lag niet bij ons ! En er kan overal iets fout gaan snap ik maar dan hoor je het op te lossen en niet zo

Hartstikke fijn!

Mooie spullen voor leuke prijzen voor ons zoontje!

Geweldig!

De kleding die ik heb gekocht zijn perfect omschreven. Mooie kwaliteit stof en vallen goed op maat. Ook de klantenservice voor het retourneren is super goed. Aanrader!

Snelle levering Goede kwaliteit Goede aanbiedingen

Alle merken kijken en vergelijken

Heerlijk shoppen voor mijn kleinkind voor hele leuke prijzen. Meteen de andere dag is de leuke kleding verassing al aan huis bezorgd. Shoppen, bestellen, laten bezorgen en uitpakken! Kleertjes.com is één groot feest.

Super zaak!

Bestel hier vaak kleding voor de kids. Leuke kleding en goede prijzen. Service is top . Binnen 24 uur bezorgd. Top zaak!

Goede kwaliteit, gemakkelijk zoeken en snel verstuurd

Fijne webshop waar een groot aanbod van merken te vinden is. Heb er nu een paar keer gekocht en dat ga ik zeker vaker doen. Ben erg tevreden over de artikelen die ik besteld heb. Ook niet onbelangrijk; er zijn vaak aanbiedingen dus ook de duurdere (merk)kleding is daardoor goed betaalbaar!

Hele goede service!!

Ik bestel bijna maandelijks op kleertjes.com, hele fijne service. Je krijgt echt wat je besteld. Top!

Top! Hele leuke kleding met leuke acties

Ik kan wel blijven bestellen hier, zo leuk allemaal en vaak met leuke acties. Ik vind het gewoon jammer dat mijn oudste bijna uit de kinder maat is gegroeid!

kwalitatief mooie kleding

Een fijne en duidelijke website en snelle levering.

Altijd snelle levering en leuke kleding

overzichtelijke site en fijne filters, goede kleding en mooie prijsjes!

Goede selectiecriteria maakt dat je snel het juiste overzicht krijgt van beschikbare kleding volgens de criteria. Goede prijs-/ kwaliteit verhouding. Ik bestel vaker bij Kleertjes.com. Echte aanrader voor klein en grotere pubers.

waar is de service van vroeger gebleven

een bestelling gedaan 7d geleden, intussen nog steeds niet alles geleverd, kleertjes weet zelf maar half welk pakket er reeds is en welk niet... ik krijg amper updates, de track&trace codes werken niet, in het pakket die ik reeds ontving zit er zelf een artikel in die fout geleverd is...niet hetgeen ik bestelde! vroeger werd alles in 1 pakket geleverd de dag na bestelling...dit is een fikse achteruitgang wat mij betreft :( jammer

Altijd goed

Super leuke aanbiedingen altijd. Fijn dat je ook de verzending kan aflopen scheelt weer voor een kleine bestelling. Levering altijd snel.

SLECHT!

Na 12 dagen heb ik de kleding nog niet ontvangen! Bestelstatus staat nog steeds op 'wordt verwerkt'! Reeds 3 keer contact gehad met hen, telkens krijg ik een andere verklaring.

Snelle verzending en goede kwaliteit

De bestelling wordt snel verzonden en de kwaliteit van de kleertjes is erg goed. Ziet eruit zoals op de fotos.

Snel en goed

Altijd veel keuze, leuke dingen te koop. Snel geleverd. Alleen retour verwerking mag sneller.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. De volgende dag wordt het bestelde artikel bij je bezorgd, super snel dus. Indien iets niet in orde is, het artikel is te groot/ te klein/ toch niet zo mooi of wat dan ook, dat maakt allemaal niet uit. Je kan het zo terug sturen en je krijgt dan heel snel je geld terug. Ik bestel hier al jaren en ben erg tevreden.

Fijne en duidelijke website niet in 1 woord te beschrijven

Ik vind het fijn om op jullie website rond te neuzen net voor het eerst een jas bij jullie besteld voor mijn zoon van bijna 6 ben benieuwd of het wat ia. Mag dat zo zijn ga ik zeker vaker bij jullie kopen. Ons huishouden is 3 kindjes rijk 1 jongen en 2 meisjes. Wij kunnen vast wel slagen bij jullie

Top !!

Duidelijke site, leuke acties, snelle verzending, fijne communicatie gewoon helemaal top !!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum