Pluspunten
snelle levering, gemakkelijke en mooie site
Pluspunten
Vriendelijk personeel aan de telefoon. Snelle levering, gemak met betaalopties. Al met al ben ik al jaren super tevreden!!
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
De online-shop is erg duidelijk en makkelijk. Het retouneren is gratis en zeer makkelijk geen ingewikkelde aanvragen of uitprinten. Laatst heb ik tijdens mijn bestelling een kortingscode vergeten ......gemaild met de klantenservice en in een snelle reactie kreeg ik te horen.....geen probleem dat gaan we voor u alsnog verrekenen. Ik bestel nu al ruim 4 jaar via kleertjes.com mede door de goede service.
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Pluspunten
Altijd wordt de bestelling binnen een dag geleverd. Bij vragen goed telefonisch bereikbaar en wordt je netjes te woord gestaan, Kleding is altijd netjes verpakt.
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering, makkelijk retourneren
Pluspunten
Snelle levering, gratis retourneren incl. Stickers etc.
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering
Pluspunten
Altijd goede aanbiedingen en zeer snelle levering.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Super snelle levering. Ruime keuze
Pluspunten
Mooie, stoere en hippe kleren voor jongens en meisjes, snel bezorgd en gratis retourneren. Leuke persoonlijke kortingen.Ik bestel erg graag bij jullie.
VerbeterpuntenNog goedkoper? Ik blijf een echte Hollander
Pluspunten
Wordt altijd netjes bezorgd
VerbeterpuntenSommige kortingscodes beter moeten werken
Pluspunten
Snel en duidelijk antwoord op e-mails. Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk betalen ook achteraf. Makkelijk contact leggen en snel reactie als er iets is. Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenAlle producten staan onder elkaar, dit is niet overzichtelijk. Het is prettiger shoppen als je meer artikelen naast elkaar op de pagina ziet. Alles onder elkaar neemt veel tijd met zoeken in beslag.
Pluspunten
Leuke collectie, snelle service, gratis retour, duidelijke website
VerbeterpuntenAls je al geabonneerd bent, krijg je toch de melding "schrijf je in voor de nieuwsbrief" en je moet dan klikken op "ik wil geen korting" om dit scherm af te sluiten. Hier kan beter staan "ik ben al lid", want korting wil ik uiteraard wel. ;-)
Pluspunten
Geweldig assortiment.
Pluspunten
Snelle levertijd goede kwaliteit geen problemen met terug sturen van artikelen
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Snelle levering, leuke gevarieerde kleding kortom genoeg keuze voor een mama van 3 kids!!
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering van mooie kleding met een goede prijs/ kwaliteit.
Pluspunten
Top aanbod, gemak gebruik site, snelle levering, klantvriendelijk en goeie acties!
VerbeterpuntenMisschien leuk om aanbevelingen te doen van kleren die passen bij het gekozen artikel. Indien combi mogelijk is, hier een minimale (als gesture) korting op toepassen voor de gekozen combi nav aanbeveling. Dit is een soort gratis style/ kleding advies. En anders kan het leuk zijn dat klanten gedetailleerde info achterlaten over hun kind waarna eens per x periode kleertjes.com een stijladvies geeft o.b.v. aanbod webshop. Dit kan uiteindelijk tegen een soort van maandelijkse vergoeding aan kleertjes.com (abo).
Pluspunten
keuze zat, super service. Shop graag bij kleertjes.com!
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.