Pluspunten
goede en snelle service, altijd netjes verpakt en een kleinigheidje erbij.
Pluspunten
- Goede kwaliteit - betaalbare kleding - super mooie en leuke kleding - hoge kortingen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten voor ons voor jullie, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!
Pluspunten
Heel goed bonus als je inschrijf op de nieuwsbrief! Heel goede filter om kleertjes te zoeken Heel veel assortiment
Pluspunten
Overzichtelijke site snelle levering gratis retour
Pluspunten
Zeer vriendelijk telefonisch contact en bijzonder oplossingsgericht.
VerbeterpuntenNog niet (ja daar hebben jullie natuurlijk niets aan).
Pluspunten
Onze oudste is inmiddels 14 en de jongste 6, wij bestellen hier al vanaf het allereerste begin. Dit bedrijf is meegegroeid met onze kinderen. Ik kan niet anders zeggen dat ik een zeer tevreden en loyale klant ben. Kwaliteit is goed, service uitstekend, bezorging snel en eigen keuze wanneer je het wilt ontvangen, betaling gaat ook prima, evenals retour zenden. Regelmatig aanbiedingen waar je gebruik van kan maken.
VerbeterpuntenEigenlijk heb ik geen verbeterpunten. De punten mis ik ;). In het verleden spaarde ik punten. Bij tig punten ontving je dan een waardebon van 12,50. Dit zorgde voor de stukje loyaliteit. In alle eerlijkheid moet ik erbij zeggen dat de service geweldig is, en mijn loyaliteit is verdiend ook zonder deze waardepunten. Ik kan niet anders zeggen: kleertjes.com ga zo door en dank je wel voor het gemak afgelopen jaren!
Pluspunten
veel keus, beantwoord snel vragen. goed service
Verbeterpuntenniet alle kinderen zijn even dik of dun, dus misschien aangeven welk merk het beste geschikt is voor een bepaalde bouw. voorbeeld foto's
Voor 22.30 besteld morgen in huis klopte vorige week helaas niet. 1 dag langer moeten wachten
Pluspunten
Ik vind het een super fijn overzichtelijke site met mooie producten. Hele snelle service.
VerbeterpuntenGeen, het is een fijne winkel
Pluspunten
Veel keuze, ruim aanbod ook vele merkkleding, leuke korting, snelle levering. Kort samengevat TOP service!
Pluspunten
Leuke kinderkleding voor een fijne prijs!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
overzichtelijke site
Pluspunten
Super leuke site. Leuke welkomskorting door je aan te melden voor de dagelijkse nieuwsbrief. Alleen kan ik hem niet gebruiken met afterpay :) Maar het komt bij een latere bestelling wel! Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Altijd als ik op deze website kom, zie ik leuke kleding voor mijn kinderen. Mijn dochter kijkt ook graag op deze website. En gratis verzending en retour vind ik ook super.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, nieuwste collectie en leuke outlet
Pluspunten
Ruime keuze, mooie merken, op zijn tijd leuke aanbiedingen. Achteraf betalen mogelijk, levering altijd op tijd. Klantenservice goed bereikbaar en wordt vlot op mail gereageerd.
VerbeterpuntenAanvulling met de merken b'chill en o'chill zou leuk zijn
Pluspunten
prima service
VerbeterpuntenMeer merken voor tieners
Maak niet bij alles verschil tussen jongens- en meisjeskleding. Sommige truien en jassen kunnen prima door zowel meisjes als jongens worden gedragen maar ik krijg ze niet te zien als ik alleen 'meisjes' of 'jongens' aanvink.
Pluspunten
Snel en veel aanbiedingen! Ik ben fan :)
Pluspunten
Snelle levering, fijne producten.
VerbeterpuntenTerugkerende klanten ook belonen met korting, i.p.v. alleen nieuwe klanten.
Pluspunten
Dit is de eerste bestelling maar vooralsnog zeer tevreden. Leuke actie 10 euro korting bij aanmelding.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.