Pluspunten
prima service
VerbeterpuntenMeer merken voor tieners
Maak niet bij alles verschil tussen jongens- en meisjeskleding. Sommige truien en jassen kunnen prima door zowel meisjes als jongens worden gedragen maar ik krijg ze niet te zien als ik alleen 'meisjes' of 'jongens' aanvink.
Pluspunten
Snel en veel aanbiedingen! Ik ben fan :)
Pluspunten
Snelle levering, fijne producten.
VerbeterpuntenTerugkerende klanten ook belonen met korting, i.p.v. alleen nieuwe klanten.
Pluspunten
Dit is de eerste bestelling maar vooralsnog zeer tevreden. Leuke actie 10 euro korting bij aanmelding.
Pluspunten
Goede service, fantastisch assortiment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd op tijd. Goede kwaliteit. En een lolly plus grote ballon is leuk voor de kids. Een top webshop.
Pluspunten
Al jaren klant nog nooit problemen gehad. Snel geleverd.
Pluspunten
Frisse look and feel. Uitnodigend, informeert goed, veilig. Echt prettig!
VerbeterpuntenWat doet kleertjes.com aan duurzaamheid? Denk aan minder belasten van milieu (al die bezorgingen) En het ontbreekt aan informatie over de herkomst van de producten. Zijn deze gemaakt in correcte, ongevaarlijke, met respect voor de werknemers omgeving bijvoorbeeld? Ik kan het niet terug vinden.
Pluspunten
snelle levering, goede service, gratis verzenden.... Jullie webshop is mijn favoriet en kijk regelmatig en bestel ook heel veel. :-) Ik raad iedereen aan om jullie webshop te gebruiken.
Pluspunten
Ik bestel regelmatig (vooral) kleding voor onze dochter en de kwaliteit is uitstekend. Onze dochter is niet de voorzichtigste dus de kleding heeft het nog wel eens te verduren, maar ook na meerdere malen wassen blijven de kleuren en vorm mooi.
VerbeterpuntenSommige producten vind ik prijzig, zoals een relatief eenvoudige meisjes joggingbroek van bijna 38 euro is wat mij betreft aan de hoge kant.
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk retourneren indien nodig, mooie merken, betrouwbaar
VerbeterpuntenExtra filter: duurzame producten
Pluspunten
Snelle levering, gratis retourneren, vriendelijke klantenservice
Pluspunten
Snelle levering mooie merk kleding en goede service.
VerbeterpuntenAls je iets retour stuurt wil je graag snel een bevestig dat het is aangekomen en je geld retour. Dat duurt erg lang.
Pluspunten
Supersnelle levering, goede kwaliteit kleding, goede en vriendelijke service!
VerbeterpuntenSommige artikelen zijn wat aan de dure kant
Pluspunten
Prettige en duidelijke site. Veel verschillende merken!
Pluspunten
De klantenservice is top! Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen.
Pluspunten
Goede service Kwalitatief goede producten Snelle levering
VerbeterpuntenNee ga zo door
Pluspunten
Leuke prijzen, merken en snelle levering!
VerbeterpuntenNog beter aangeven hoe de maat valt. Sommige merken vallen 1 á 2 kledingmaten kleiner. Het zou fijn zijn als dat erbij vermeld zou staan.
Pluspunten
Divers en ruim aanbod, snelle levering, makkelijk retourneren. Ben erg tevreden en kan zowel voor onze zoon van 4 als voor onze dochter van 6 maanden erg goed slagen!!
Pluspunten
Betrouwbaar, duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Heel snel geleverd, duidelijke overzichtelijke site
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.