Pluspunten
Ruime keuze Goede service Fijne gebruiksvriendelijke site
Pluspunten
Snelle levering, supernette spullen, soms leuke kleinigheidjes erbij voor de kids, zoals een ballon etc.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Altijd snel geleverd, heb eens een klacht gehad werd heel fijn en netjes opgelost. Retouren worden goed verwerkt. Vaste klant erbij voor mn 3 jongens!
VerbeterpuntenSnelheid van retourneren
Pluspunten
- mooie kortingen - nette (tijdige) levering - ruim assortiment - fijne service
Verbeterpunten- geen
Pluspunten
groot aanbod van vele merken. kwalitatief mooie kleding. snelle levering.
Pluspunten
Vlotte verzending, in de avond besteld is de volgende dag al in huis. Keurig en goed verpakt, vaak vergezeld van een kleinigheidje als ballon of potloodjes. Mooie merken, goede kwaliteit en prima afprijzing.
VerbeterpuntenZoekfunctie mag nog iets scherper. Bij het aanvinken van een andere kledingsoort moet steeds eerst opnieuw de maat gekozen worden..
Pluspunten
Groot assortiment!!! Mooie aandiedingen
Pluspunten
Veel heel veel keuze uit vele mooie merken.
VerbeterpuntenIk heb geen tips aan dit bedrijf, alles verloopt altijd naar wens.
Pluspunten
Bestel al jaren via kleertjes. Website is gebruikersvriendelijk. Mooie merkkleding voor betaalbare prijzen. Zeer snelle levering, gratis retourneren. Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen bezorgkosten voor vaste klanten.
Ik koos voor achteraf betalen met Afterpay, maar dat lukte helaas niet? Waarom begreep ik helaas niet helemaal, zal misschien aan Afterpay kunnen liggen. Toen voor Ideal gekozen. Groet Lysette
Pluspunten
Super kwaliteit, super service, snelle afhandeling van order.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Mooie kleding voor aantrekkelijke prijzen. Hele snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, verkoop veel verschillende merken
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk retour. Aantrekkelijke kortingsacties en diverse merkkleding
Pluspunten
Super goede service! 3 maanden mogelijk om te retourneren. Nooit problemen gehad. Erg veel keus en veel diverse merken! Voor elke portemonnee. Kan altijd hier slagen! Snelle levering. De sale maakt het shoppen ook leuk!
VerbeterpuntenIk zou graag een mogelijkheid zien dat wanneer een artikel is uitverkocht in een bepaalde maat, dat ik deze aan zou kunnen vragen, mocht deze binnengekomen zijn via een klant die het teruggestuurd heeft.
Pluspunten
Betrouwbaar, goede service en goede acties!! Als ik op zoek ga naar kinderkleding, kijk ik altijd als eerste bij jullie!
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Aantrekkelijke prijzen
VerbeterpuntenMisschien wat meer pasvormen in jeans voor jongens. Nu alleen maar slimfit
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.