Pluspunten
snelle levering leuke diverse merken - kleding voor jong en oud leuke prijsjes!! helemaal blij en de kids ook!:)
Verbeterpuntengeen helemaal perfect zo doorgaan!
Pluspunten
Zeer snelle levering en mooie produkten!!!......top site!!
Pluspunten
Super webwinkel nog nooit geen problemen mee gehad
Pluspunten
Altijd up to date, correcte prijzen, prachtige solden die tenminste de moeite waard zijn en stipt in leveren. Nog nooit klachten gehad!!!!
VerbeterpuntenNiks eigenlijk!
Pluspunten
Gratis terug sturen Leuke website met super fijne filters
Pluspunten
Snelle levering van kwalitatief goede kinder kleding.
Pluspunten
Wordt snel bezorgd. Leuke acties. En gratis retourneren!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
overzichtelijk snel en netjes
Pluspunten
Snelle levering, leuke aanbiedingen en acties
Pluspunten
Zeer veel keus!
VerbeterpuntenIets meer overzicht op de site
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.
VerbeterpuntenSneller retouren verwerken.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf en ruim de tijd om retour te zenden.
Pluspunten
Snelle levering, prima spullen!
VerbeterpuntenDe pasvorm nog iets beter vermelden
Pluspunten
Snelle nette levering
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden en kan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
Duidelijke website Goede klantenservice indien nodig
Pluspunten
Super kleding ,prijs kwaliteits verhouding. Helemaal met de leuke aanbiedingen!
Pluspunten
snelle levering en leuke actie's
Pluspunten
Altijd goede productomschrijvingen. Zeer snelle levering en het klopt altijd.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kleding.
Pluspunten
Kleertjes.com zorgt steeds weer voor een correcte en snelle afhandeling. Ook wanneer een product niet voldoet wordt dit uiterst snel en correct afgehandeld, een rits die niet goed functioneerde werd een nieuwe jas voor opgestuurd zelfs wanneer de jas al twee weken in gebruik was! super service! Ook steeds leuke kortingen om van te genieten, de site is makkelijk en overzichtelijk, heel leuk om te shoppen.
Verbeterpuntentip: misschien per merk meegeven hoe het bepaalde merk valt in een matentabel
Pluspunten
Snelle levering en altijd een kleinigheidje voor de kids erbij, super!
Pluspunten
Absoluut snelle nette levering! Supergoede service! Een leuke extra grote ballon voor mijn zoontje bij elke levering! Goede kwaliteit kleding! Leuke merken! Gratis verzenden en retour! Ik raad kleertjes.com ABSOLUUT aan bij vrienden! Hoge zeer aantrekkelijke kortingen!
VerbeterpuntenEen afwisseling van het kleinigheidje voor de kleine is misschien leuk!
Pluspunten
Mooie merken, veel keus, snelle levering, goede service. Fijne website om de kids aan te kleden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super goede service! Ook altijd goed geprijsd en fijne sale-prijsjes :) Snel geleverd, ruilen/retourneren geen probleem en betalen met afterpay is dan ook erg fijn wanneer je meerdere maten besteld. Zonder grap de fijnste online kinderkleding winkel voor mij!
VerbeterpuntenKan niks bedenken, de site is een tijd geleden aangepast (in het verleden vond ik het shoppen daardoor minder fijn).
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.