Pluspunten
Super service! Makkelijk bestellen en indien nodig ook makkelijk retourneren!
Pluspunten
Groot aanbod van verschillende merken en verschillende stijlen in alle kindermaten. Snelle levering en goede retourneringsmogelijkheden. Leuke kortingsacties in de sale.
VerbeterpuntenPer product een aantal tips geven om combinaties te maken (binnen het merk of daarbuiten). Het merk Quapi zou een fijne toevoeging zijn aan het assortiment.
Pluspunten
Snelle levering, goede sale
VerbeterpuntenBij retouren duurt het erg lang voor je bericht oid krijgt. Ik heb 1,5 week geleden wat terug gestuurd en nog steeds niets gehoord.
Pluspunten
Veel aanbiedingen op verschillende momenten in het jaar.
VerbeterpuntenGraag wat meer merken toevoegen aan het assortiment.
Pluspunten
Snelle service! Klachten worden goed en netjes behandeld en afgerond!
VerbeterpuntenMisschien niet 1 maar 2 ballonnen in de doos haha. Er is altijd ruzie om die ene ballon
Pluspunten
Duidelijke site Veel acties Kwaliteitsvolle kleding Ruime keuze
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbiedingen, fijne en plezierige hulp als je ergens tegen aan loopt.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er bijpassende kledingstukken aangegeven zouden worden. Vaak zie je een foto met een item dat je graag wilt hebben, maar dan zie je ook de bijpassende broek of shirt. Het is dan vervolgens zoeken waar ik die kan vinden.
Pluspunten
Snelle levertijd tot 22.30 bestellen volgende dag in huis. Ruilen werkt erg prettig geld is snel weer teruggestort. Ruim assortiment. Leuke prijzen veel aanbiedingen Een topwebsite!
Verbeterpuntenhelemaal niets
Pluspunten
Topbedrijf met elk jaar weer goede opruimingen met zeer scherpe prijzen en hoge kortingen! Top!
Pluspunten
Super snelle levering. Mooie kortingsacties.
Pluspunten
Snelle levering en hele leuke aanbiedingen! Bij retour sturen snelle verwerking en heel snel je geld weer op de rekening!!!
Pluspunten
Snelle levering en service!
Pluspunten
Snel, komt afspraken na, mogelijkheid voor after pay.
VerbeterpuntenWisselend per dag qua preizen.
Pluspunten
Ben altijd tevreden
Pluspunten
Klantenservice direct bereikbaar als er iets is. Super snelle levering!
Pluspunten
Super, past bijna altijd.
VerbeterpuntenMisschien wat meer “mannen” merken voor de ouder jongens.
Pluspunten
Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit, snelle levering en goede communicatie omtrent levering.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.