Mooie en goede kwaliteit kleertjes en zeer gebruiksvriendelijke website!

Ik heb al heel wat kleertjes voor mijn dochter gekocht via Kleertjes.com. Ze hebben veel verschillende merken en leuke acties.

Fijn en overzichtelijk

de webshop is duidelijk en overzichtelijk. goede service!

Mijn meest favoriete kinderkleding webwinkel!

Ik bestel 9 van de 10x kleding voor mijn kinderen bij kleertjes.com. Het aanbod is erg ruim en de levering is altijd super snel! Kwaliteit van de meeste merken is prima in orde en de retourenverwerking ook altijd snel. Ik heb niks op deze webshop aan te merken en raad elke ouder aan hier te bestellen, je zult niet worden teleurgesteld ;-)

Toppie !

Mooie kortingen, uitstekende dienst, een aanrader!

Het laatst bestelde zending lijkt weer deed mist in gegaan met het veranderde adres?

Graag wil ik dat jullie uitzoeken waar het laatst bestelde pakket op 1 november. Deze keer wel of weer niet is aangekomen in Midwoud in Noord Holland GOEDE ADRES IS: Adres. O en F Klumper MIDWOUDER-DORPSTRAAT 26 1679 B G MIDWOUD. N.H. Verkeerde adres in de mail 2E KEER OPNIEUW BESTELD ZIE OOK JULLIE MAIL OP 1 NOVEMBER VAN NINA, SILKE EN AMBER GRAAG REACTIE, MARIJKE GERBERT. ( OMA)

Geweldig!

Een leuk aanbod! Of het nu nieuwe collectie is of sale, er blijft altijd iets plakken.

De keuze is reuze!

Altijd weer genoeg keuze om leuke kleding uit te zoeken voor de kids. Oom de grote maten zijn volop aanwezig. Met de regelmatige kortingen is het ook nog eens goed betaalbaar. Oo de service van een jaar verzenden na eenmalige vergoeding is echt top. Zo twijfel ik niet meer wel of niet te bestellen. Dus al met al meer dan tevreden over eigenlijk alles waar kleertjes.com voor staat.

Sinds de geboorte van onze kleindochter Vajén onze favoriete website; mooie merken en supersnel bezorgd!

Top bedrijf kleertjes

Kleertjes heeft de best service klantgericht Top kwaliteit

Mega geweldig

Ik vind het een geweldige webwinkel ook makkelijk met retour gewoon top!

Kapotte rits hoort niet bij garantie

Jas is hooguit 2 maanden gedragen. Rits behoort van dusdanige kwaliteit te zijn dat hij niet na 2 maanden kapot is. Helaas wordt dit gezien als verkeerd gebruik. Na vele jaren bestellen van kleding had ik meer verwacht.

Goede en betrouwbare web winkel.

Ben al langere tijd klant van kleertjes.com. Ze versturen alles op tijd en netjes. De site is overzichtelijk en gemakkelijk om te bestellen. Mijn favoriete webshop om te shoppen voor me kleintjes! Top !

Altijd leuke kleding voor mijn zoontje en super handig dat je ook naar een ander iets kan opsturen

Snelle, perfecte leveringen

Nette levering van bestelling! Altijd feest als er weer een doosje binnenkomt.

Slecht slecht slecht etc

Als je het pakket terug stuurt dan zetten ze jouw pakket op "op weg naar het sorteercentrum". Dat klopt helemaal niet. Ook nadat ik mijn geld terug kreeg, stond het pakket nog steeds "op weg naar het sorteercentrum". Dat is een scenario om je geld vast te zetten. Belachelijk! Ik kreeg mijn geld terug gestort (na 15 dagen terwijl in de laatste e-mail van Kleertjes stond dat ik nog een week moest wachten) omdat ik hier stappen heb genomen (autoriteit consument). Ik vind het heel slecht hoe ze met de klanten omgaan.

Jas niet ontvangen en nog steeds geen retour verwerkt

Mijn dochter wilde dolgraag een Airforce jas. Helaas heeft DHL de jas niet afgeleverd maar direct retour gestuurd. Wegens een fout. Volgens Kleertjes.com kan het in totaal 14 dagen duren voordat dit verwerkt is. Ik heb ook ervaring bij de klantenservice van nog grotere bedrijven en vind dit gewoon belachelijk. Een retour wordt als het goed is gewoon in ontvangst genomen en nu moet ik 14 dagen wachten voordat het bij Riverty verwijderd wordt. Ik lees dingen hierover in de reviews dat het niet altijd zo eenvoudig is en ik wil gewoon dat dit verwerkt wordt voordat ik de jas nogmaals bestel. Ik denk niet meer bij Kleertjes.com. Bovendien werden er bij een jas van 229 euro nog steeds verzendkosten in rekening gebracht. Het lijkt erop dat er geen administratie is bij de klantenservice want de tweede medewerker op de chat was niet op de hoogte.

subliem

Heel veel keuze uit vele merken, aan heel aantrekkelijke prijzen. Voor iedere smaak en budget is er iets te vinden. Leveringsperiode is ook super.

Super geholpen

Na het missen van veters contact gehad met de klantenservice deze hebben mij goed geholpen erg fijn!!

Altijd merkkleren met korting

Ik koop graag kleren voor mijn 3 zoontjes bij kleertjes.com omdat er heel vaak kortingsacties zijn. Ik filter dan op de kortingsproducten zodat ik alleen die te zien krijg en kan dan altijd slagen voor mooie kleren van leuke merken, voor betaalbare prijzen.

Fijne website met enorm veel keuze

Ik vind het prettig om via deze webshop te bestellen; er is heel veel keuze en ruim aanbod aan verschillende merken. Ik slaag altijd voor onze beide dochters of het nu kleding of schoenen betreft.

Super snelle bezorging

In de omschrijving stond voor half 11 besteld de volgende dag in huis. Vrijdagavond om 22.32 uur besteld en alsnog de volgende dag in huis. Super fijn want zo kon mijn zoontje de volgende dag zijn coole schoenen al aan.

Geweldige webshop

Bijna alle merken, snelle levering, goede klantenservice en handige retourmethode!

Snel in huis.. vragen ook vlug beantwoord

alles tiptop in orde

mooie kwaliteit, vlugge service, alles prima

Elke keer weer en plezierig ervaring om te bestellen

Kleertjes.com biedt alles aan kleding wat mijn zoontje nodig heeft. Nu hij wat ouder wordt is het ook nog steeds mogelijk om merken te bestellen waarin hij is geintresseerd. Ik pas altijd de filter toe waardoor het overzichtelijk is waar hij uit kan kiezen. Dit is makkelijke wijze waardoor we er vaak redelijk snel uit zijn wat hij wil. De verzendwijze is passend voor ons omdat je kunt aangeven wanneer je het bezorgd wil hebben. We kiezen er altijd voor omdat te doen op een dag dat we zeker weten dat we thuis zijn. Er is een ruime keuze uit de manier waarop je wil betalen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum