Verbeterpuntengratis verzenden vanaf 20 euro
Pluspunten
Zeer snelle levering. Mooie en heldere foto's op de site. Fijn ook dat je kunt zien hoeveel exemplaren aanwezig zijn. Er wordt met grote regelmaat veel korting gegeven; is fijn voor de portemonnee!
VerbeterpuntenWellicht nog meer merken die qua wat vriendelijker geprijst zijn dan de huidige merken.
Pluspunten
Hele snelle, nette service! Mooi ook dat je je verzendkosten kunt afkopen....echt top!
Pluspunten
Service
VerbeterpuntenJurkjes besteld en betaald. Volgens systeem was het op voorraad. Maar 2 dagen later een bericht dat er 1 niet te leveren is. Advies voorraad up to date houden.
Pluspunten
snel zoek systeem!
Verbeterpuntener staat met betalen ayden of zoiets. en dat vertrouwde ik niet direct. misschien handig om iets herkenbaarders te pakken.
Pluspunten
Veel keus, makkelijk te bestellen en ook af te leveren bij een ander adres. Wat zal dat een verrassing zijn.
Pluspunten
Fijne webwinkel. Veel keuze. Voor elke portemonnee is iets te vinden.
Pluspunten
Groot aanbod, goede prijzen, betrouwbaar. snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat jullie geen imps&elfs meer in het assortiment hebben
Pluspunten
Ik ben echt verliefd op jullie site! Ik kan alles filteren, en de resultaten worden snel weergegeven. Dikke veertjes voor jullie kleertjes! ;-)
VerbeterpuntenNope
Pluspunten
goede service, snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk bestellen en een mooi mix aan merken. Voor mij de nummer 1 kleding site voor kids om te bestellen. Heb zelf jaren een kinderkledingzaak gehad met vergelijkbare merken.
VerbeterpuntenMisschien dat z8 een mooie toevoeging voor jullie kan zijn, hoor om mij heen dat het veel besteld wordt.
Pluspunten
Hier al vaker kleding besteld. Altijd netjes en snel geleverd. Ook vind ik webshop overzichtelijk. Kleertjes.com verkoopt veel verschillende merken wat ik persoonlijk ook erg handig vind.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijk, makkelijk zoeken, leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenIndien maatvoering anders is als in NL dan dit direct bij maat aangeven. Nu moet je eerst naar beneden scrollen (en dat doe je vaak niet op je mobiel)
Pluspunten
Altijd netjes en verzorgd verstuurd. Snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede webwinkel met duidelijke foto’s, snelle levering.
VerbeterpuntenDe website geeft aan voor 22.30 besteld op werkdagen de volgende dag in huis. Ik heb om 22.20 mijn bestelling geplaatst en dan geeft de computer toch een dag later aan
Pluspunten
Prettige website, goede filtermogelijkheden, veel keuze
Pluspunten
Snelle levering en leuke aanbiedingen!
VerbeterpuntenStandaard gratis verzending maakt bestellen bij kleertjes.com nóg aantrekkelijker!
Pluspunten
Altijd leuke kleren!!
Pluspunten
Breed assortiment leuke akties, fijne site, makkelijk te vinden
Pluspunten
Goed aanbod, service en betrouwbaar.
VerbeterpuntenMail kortingscode en mail om wachtwoord te resetten niet ontvangen. Vandaar een 7 bij ‘kwaliteit’.
Pluspunten
Prima webshop met duidelijke beschrijvingen van het product, vlotte communicatie, verschillende wijzen van betaling mogelijk, snelle en verzorgde levering. Aan te raden.
Pluspunten
Ruime keuze! Uit eerdere bestellingen: keurige levering/ verpakking, in de sale mooie aanbiedingen.
VerbeterpuntenLevertijd niet zoals overal vermeld: voor 22.30 uur besteld, volgende dag in huis. Ook zou ik een kortingscode toegestuurd krijgen wat helaas niet is gebeurd.
Pluspunten
Makkelijke website en leuke fashionable kleding voor mijn jongens.
VerbeterpuntenBij de broeken kunnen selecteren op pasvorm. Ik heb bijvoorbeeld echt skinny fit nodig. Andere broeken passen niet.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.