Pluspunten
Snel, betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en gratis retourneren en je kan achteraf betalen met after pay zodat je geen gedoe hebt met retouren die dan weer verrekend moeten worden.
Pluspunten
Heel snel bezorgd Makkelijke website Veel aanbod Bestelling en retourenboek gaat goed en snel
VerbeterpuntenLiever geen verzendkosten of retour kosten
Pluspunten
Super.. bestelling volgende dag in huis. Mooie aanbiedingen!!
Pluspunten
Goeie kwaliteit kleding, gratis retouren, afterpay. Allemaal geweldig!
Pluspunten
Snelle levering, leuke aanbieding en leuke merken
Pluspunten
Leuk aanbod van kleding, tot maat 170, dat hebben niet veel kinderzaken.
VerbeterpuntenDe filters werken wat omslachtig, 1 wijziging in de filter en alles moet opnieuw ingesteld worden. OOk 2 maten tegelijk instellen lukt niet
Pluspunten
Snelle leveringen. Makkelijk te retourneren. Ruim aanbod. Prijs/kwaliteit perfect.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Super fijne site, makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit van de kleding
VerbeterpuntenKijk soms bij het inpakken beter naar de maten. Ik heb al 2x iets verkeerd geleverd gekregen.
Pluspunten
Super goede klantenservice!
Pluspunten
Leuke kleding super snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site. Leuke aanbiedingen. Je kan zoeken op geslacht en op maat en dat is super fijn. Ook dat je eerst de lage prijs eerst wil of de sale bijvoorbeeld.
VerbeterpuntenSommige foto’s zijn niet heel duidelijk. Dan is bijvoorbeeld de foto voor een polo op enkel het shirt donkerder dam dat het kind op de foto deze aan heeft. Dat was bijna aqua blauw?! Beetje vreemd
Pluspunten
Groot assortiment, makkelijk navigatie.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen.
Pluspunten
Altijd leuke kleding in het assortiment! Prijs/ kwaliteit zeer goed
Pluspunten
Veel keuze uit leuke merken, snelle levering en afhandeling. Vaak mooie acties!
VerbeterpuntenOmdat ze veel acties hebben komt het voor dat ik net besteld heb en de week erop een leuke actie misloop. Dan kan het niet verrekend worden met een kortingscode maar moet ik alles retour zenden om opnieuw te bestellen.
Pluspunten
er zijn altijd mooie aanbiedingen
Pluspunten
Super snel en netjes
VerbeterpuntenGeen
Promocodes via mail scheppen vaak verkeerde verwachtingen. Vaak denk je dat je korting gaat krijgen maar de kortingen zijn dan nét niet geldig op wat jij bestelt. Geeft altijd een negatief gevoel.
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie Snelle verwerking en goede klantenservice!
Verbeterpuntenx
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.