Pluspunten
Betrouwbare service en kwaliteit! Levering bij een PostNLpunt is een extra pluspunt!
VerbeterpuntenDe gebruiksvriendelijkheid van de website kan verbeterd worden door het scrollen door de pagina's te verbeteren en de optie om op merk te sorteren toe te voegen.
Pluspunten
Heldere site met goede filtermogelijkheden. Sale geeft forse kortingen. Gratis retourneren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
geven redelijk veel kortingen en als je ben aan het zoeken en je klikt op artikel en je keert terug kom je altijd waar je bent gestopt je moet nooit weer van begin starten super is da
Verbeterpuntenniet direct een tip of verbeterpunt voor mij is perfect
Pluspunten
Divers en veel kortibg, heel fijn voor 3 kids die altijd aan het groeien zijn!
Pluspunten
Kleertjes.com heeft een super leuke collectie van heel vee leuke merken. Er is altijd wel iets nieuws. Leuke en interessante nieuwsbrief met lookbooks en ideeen.
Pluspunten
Voor ieder wat, fijn collecties Hoge service
VerbeterpuntenDe foto’s op de website zijn niet altijd van goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering Fijne website
Pluspunten
super site/bedrijf, goed overzichtelijk mooie merken en goed betaalbaar levering is snel en netjes top!
Verbeterpuntennee ga vooral zo door!!!
Pluspunten
Mooie kleding! Snelle levering! altijd gratis retour!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten! ga zo door!
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice die moeite nemen om iets op te lossen als nodig is
VerbeterpuntenSale kortingen is niet helemaal duidelijk als je bijvoorbeeld 70% en extra 20% korting geeft zou dat 90% moeten zijn maar blijkt dat ze een andere rekenmethode er op los laten
Pluspunten
Heel eerlijk, super super klant vriendelijk, snel reageren is echt een topper ik ben helemaal tevreden ☺ ☺
Pluspunten
Snelle levering, prima acties en kortingcodes.
Pluspunten
Snelle service en keurig ingepakt. Mooi geprijsde artikelen
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, retourneren is ook gemakkelijk. Mooie producten. Gezien ons budget en het feit dat we alles dubbel nodig hebben doen wij veel vanuit de sale, ze hebben leuke aanbiedingen en dan hebben mooie kleding/schoenen voor een leuke prijs.de website is overzichtelijk en duidelijk als je je kinderen toevoegt zie je de aapjes erbij staan als de juiste maat nog beschikbaar is. Handig!
Pluspunten
Snelle service. Ruim assortiment. Leuke style.
VerbeterpuntenCombinatiesuggesties doen, zodat mensen leuke gecombineerde kledingsetjes kunnen bestellen. Ik denk dat de klanten daarvan nog blijer worden.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Altijd netjes verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
leuke site, gemakkelijk te bestellen, altijd leuke promoties, snelle levering, ballon bij pakketje, goede verpakking, gratis retour, afkoop van verzendkosten voor een jaar, contact met klantenservice
Verbeterpuntenindien sorteren bijv. prijs laag-hoog dan staan de artikelen nog door elkaar heen ipv laag-hoog
Pluspunten
Supper tevreden
VerbeterpuntenGeen
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.