Pluspunten
Groot assortment, Snelle levering
Pluspunten
Handige webshop Leuke kleding Veel keuze
Pluspunten
Snelle levering en perfecte en snelle verwerking van (kosteloze) retouren!
Pluspunten
Snelle reactie bij het sturen van een mail.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet is jammer dat als je iets ruilt je bestelling daardoor kleiner wordt en dus verzendkosten moet betalen.
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding,zelfs nog leuker in het echt. Snelle levering.
Pluspunten
No nonsens, duidelijk, helder en grootse keuze, gecombineerd met geweldige service, voorwaarden en kwaliteitsproducten
VerbeterpuntenVIP aanbiedingen?
Pluspunten
Ze verkopen nette en mooie kleding voor een nette prijs. Zeker met aanbiedingen goed te doen. Volgende dag alles al in huis dus dat gaat lekker snel.
VerbeterpuntenBij het inloggen verdwijnt ineens de inhoud van je winkelwandje. Of bij het afrekenen mis je ineens een product. Als dat beter gaat dan zeker 5 sterren.
Pluspunten
Snelle levering, supergoede klantenservice en kwaliteitsproducten.
VerbeterpuntenRetour via post ipv UPS?
Pluspunten
Nog nooit een negatieve ervaring gehad. Leveringen zijn altijd zoals gezegd, kleren en schoenen kloppen qua maat en zijn keurig in orde. Ik blijf hier bestellen, zeker ook om hun uitgebreide arrangement aan converse schoenen.
VerbeterpuntenDeze heb ik niet.
Pluspunten
Super snelle leveringen! Mijn dochter bestelde een broek gister en vandaag al om 10 uur in huis! Mijn dochter is 14 en bestelt hier nog altijd kleren voor een mooie prijs! super tevreden altijd over kleertjes.com!
VerbeterpuntenWat meer foto's van mensen die de kleren aan hebben dan kunnen klanten beter zien hoe het artikel valt. Ook zou het fijn zijn als de maattabel tot 16 jaar ging. Dan kunnen wat oudere kinderen bij kleding ook zien wat hun het beste past!
Pluspunten
Goeie prijzen. Snelle levering en snelle retour verwerking.
Pluspunten
Kleertjes.com is overzichtelijk, sale is ook echt sale waarbij veel mooie kleding nog voorradig is. Veel verschillende merken. Snelle levering. Nog nooit iets hoeven retourneren. Dikke 10!
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Misschien nog leuk om nog meer foto’s van leuke combinaties te maken.
Pluspunten
Snelle levering en voldoende leuke merkleding
VerbeterpuntenPakketjes versturen in zakken? Zodat het soms ook door de brievenbus past.
Pluspunten
heel veel keuze; leuke merken; mooie website; leuke acties; snelle levering; verzendkosten voor een jaar goedkoop af te kopen; gratis retour; snelle verwerking van retour; fijne klantenservice.
Verbeterpuntenper merk vaker aangeven hoe de kleding of schoenen vallen, groot, klein, breed of smal.
Pluspunten
overzichtelijk snel
Verbeterpuntenbij aangeven ander artikel onthoud hij de maat niet
Pluspunten
Groot aanbod van veel leuke merken. Veel variatie Duidelijke foto's en een duidelijke omschrijving van de artikelen. Snel in huis. Gebruiksvriendelijke site met veel filter mogelijkheden zodat je snel kan vinden waar je naar op zoek bent
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Top audfits van fijne merken, en als je even niet het allernieuwste wilt aanschaffen hebben ze in de outlet heel veel leuke spulletjes voor minder en toch van de beste kwaliteit en leuke moderne eigentijdse merken! Als moeder van 3 dochters dus altijd hip & voordelig!
Pluspunten
Zeer nette kleding mooie pasvorm.
Pluspunten
Ruim aanbod. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering! Fijne kortingen. Mooie merken.
Bergweg 60
1217 SC Hilversum
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.